📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lepszy efekt gdy głowa w środku a nogi pod kołami
...w kuchni by jej głowy nie przycięło
borisklinga napisał/a:
lepszy efekt gdy głowa w środku a nogi pod kołami
No nie wiem, dziwna pozycja. Ja bym wolał tak ją ruchać.
na pewno ten kierowca specjalnie wymierzył żeby za łeb złapać, bo przecież kobieta nie jest taka głupia żeby przypadkiem dała się zatrzasnąc
specjalnie nie otwierał tych drzwi na przystankach, by na ,,bazie" zapiąć ją w dupsko
Trza mieć kurwa refleks żeby zdążyć fote zrobić.. nie wiem jak w busach ale w nowszych bankach jest tak że drzwi jak coś zatrzasną to zaraz się same otwierają... także ten..
Trzeba być skończoną ofermą aby dać się tak przyszpilić... przecież jak się to gówno zamyka to można to własną siłą powstrzymać wiem bo często biegałem za autobusami tramwajami
Mi raz tramwaj chciał wpierdolić plecak, gdy wsiadałem, ale dzielnie wyrwałem go z paszczy mechanicznego potwora!
Co do pani ze zdjęcia, teraz można spokojnie ruchać w każdy otwór krocza - nie wyrwie się.
Co do pani ze zdjęcia, teraz można spokojnie ruchać w każdy otwór krocza - nie wyrwie się.
moja koleżanka miała dokładnie tak samo to później 2 miesiące w kołnierzu chodziła
Za ciepło było jej w autobusie, więc się postanowiła trochę ochłodzić Btw. byłem świadkiem jak dziewczyna wcisnęła się do zatłoczonego podmiejskiego, niestety jej plecak już nie dał rady.
Miałem kiedyś podobnie jak wracałem zjebany ze szkoły. Czekam sobie na tramwaj. Wsiadam. Dzień jak co dzień. Ścisk. Dzień jak co dzień i z jakiejś dziwnej, nie wyjaśnionej dla mnie przyczyny została mi ręka na zewnątrz. Obudziłem się momentalnie. O kurwa, myśle sobie. Jakim cudem zapomniałem o swojej drugiej ręce? Czemu zostawiłem ją na zewnątrz?? Zacząłem sie siłować, nic to nie dało. Jakiś 2 typków postanowiło mi pomóc i starali sie rozchylić drzwi siłą. Nic to nie dało, więc kazałem im odpuścić, bo byłem tak niewyspany i zmęczony a i tak mi to wielce nie przeszkadzało, a i nie bolało też wielce mocno. Dzień jak co dzień, sobie myślę. No i przejechałem tak cały most Śląsko Dąbrowski z ręką na zewnątrz tramwaju, widząc zdziwione i roześmiane japy w samochodach, aż do kolejnego przystanku
kurwa ja parenaście lat temu stałem na przystanku AWF w Poznaniu i patrze nakurwia z Rataj tramwaj. Coś z niej wystaje. Podjeżdża na przystanek a tam kurwa jedzie gość w środku, a na zewnątrz dłoń z siatką, a w siatce pół arbuza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów