Odwozi go w pizdu na chuj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Odwozi go w pizdu na chuj
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To urki już są korę już są Japonii już są i za chwilę są żydzi i luźniej będą Hamas
Putin rozpoczął właśnie kontrofensywę kontrofensywy upadlińskiej. Podobno chce zdobyć 5 okręgów upadliny.
Ukry powinni dziennie z rana dostawać wpierdol, kurwy jebane
Po prostu nie był to niestety dobry polak.
KremufkowyPotwor napisał/a:
Jak pisałem że wam Ukraińcy wyjdą uszami to mnie każdy wyśmiewał i zgłaszał komentarze, a teraz wielce ich wyzywacie i życzycie śmieci. Lepiej późno niż wcale, ale niesmak pozostał.
Nie zesraj się z podniety. Każdy normalny człowiek wie że szoszony zaczną się panoszyć. Ukry to 90% zjeby, im bliżej do ruskich nie do Europy. Tylko kurwa im daj jak nie to Zalenski powiedział gdzie ma Polskę... w dupie. Ale po mału świat otwiera przymrużone oczy na tego Bękarta Ukraine. Można sobie z nimi łatwo poradzić odebrać świadczenia 500+. Każdy ukr co odpierdala natychmiast powinien być deportowany na Ukrainie. Momętalnie by usiedli na dupach.
pyjo84 napisał/a:
To urki już są korę już są Japonii już są i za chwilę są żydzi i luźniej będą Hamas
Że kurwa co?
farcz88 napisał/a:
I co on na tym ugrał bo nie kumam jak uber to chyba można jakaś skargę czy coś na niego wysłać ze ucieka czy coś ? Chyba ze chodziło o 15 zeta za kurs No to wtedy master of evil z niego
pewnie koleś najebany jak świnia
Połowa ruskich trolli tutaj.
Podczas rejestracji powinno się obowiązkowo pisać: ФСБ - шлюха. Niech gniją w kolonii karnej.
Podczas rejestracji powinno się obowiązkowo pisać: ФСБ - шлюха. Niech gniją w kolonii karnej.
Ja bym od razu zadzwonił na policje, żeby czekali w miejscu tam gdzie chciałem jechać. Pewnie złodziej kierowca ma jeszcze fałszywe prawko.
Czy kierowca Ubera, w takiej sytuacji dostaje kasę za przejazd?
Czy kierowca Ubera, w takiej sytuacji dostaje kasę za przejazd?
Chwilę myślałem, co tu się stało i dlaczego niby ukras jest tu chujem.
Dopiero po chwili zrozumiałem, że to nie ukras jest chujem, tylko klient frajerem!
Bo jak nazwać inaczej kogoś, który płaci za cokolwiek z góry?
Jakby ten durny banan zadzwonił po normalną taksówkę, to nie byłoby takiego cyrku.
Płaci się po wykonaniu usługi/otrzymaniu towaru. Zawsze. Wszędzie.
Dopiero po chwili zrozumiałem, że to nie ukras jest chujem, tylko klient frajerem!
Bo jak nazwać inaczej kogoś, który płaci za cokolwiek z góry?
Jakby ten durny banan zadzwonił po normalną taksówkę, to nie byłoby takiego cyrku.
Płaci się po wykonaniu usługi/otrzymaniu towaru. Zawsze. Wszędzie.
A gdzie OdbytUpadlińca i Żyda? W tematach żydowsko-arabskich nakłania do zajęcia się własnymi sprawami, a tu bandera wyraża wdzięczność za możliwość pracy w bezpiecznym państwie
Cipczan napisał/a:
Przecież to po sąsiedzku jest. Czarnobyl ci nie dał lekcji?
jakiej lekcji jak on ojcu wtedy przeskakiwał z jajka na jajko i jakimś cudem nie skończył w pościeli, a czarnobyl to fajny serial GBO.
swoją drogą wybredny skurwysyn, "nie pojedzie więcej tutaj"... wskoczy mnożnik to będzie zapierdalał w podskokach
neo001 napisał/a:
A gdzie OdbytUpadlińca i Żyda? W tematach żydowsko-arabskich nakłania do zajęcia się własnymi sprawami, a tu bandera wyraża wdzięczność za możliwość pracy w bezpiecznym państwie
Takie kurewki jak on odzywają się tylko w tematach dla nich wygodnych, gdy mają 100% pewności, że dysponują jakimiś szczątkami argumentów do dyskusji.
Ewentualnie przypełznie tu, zarzuci gównianym baitem i będzie z pianą na pysku walił konia do monitora czekając na odpowiedzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów