Odwozi go w pizdu na chuj
Odwozi go w pizdu na chuj
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebane kurwa upadlińskie śmiecie. Oby im wkońcu ruscy przyjebali atomem. Pfu upadlina
Przecież to po sąsiedzku jest. Czarnobyl ci nie dał lekcji?
Przecież to po sąsiedzku jest. Czarnobyl ci nie dał lekcji?
Zostaw go wkurwil sie
Jak pisałem że wam Ukraińcy wyjdą uszami to mnie każdy wyśmiewał i zgłaszał komentarze, a teraz wielce ich wyzywacie i życzycie śmieci. Lepiej późno niż wcale, ale niesmak pozostał.
Przejrzałem twoje komentarze - ani słowa o banderowcach. Wygląda na to, że sam jesteś takim lemingiem, który dopiero teraz przejrzał na oczy.
Bo były kasowane, złego słowa nie można było powiedzieć... Od dawna już sobie dałem spokój
...co Ty bredzisz?
Jak możesz pisać 'od dawna dałem spokój:, jak Twoje konto na Sadistic jest założone pół roku po wybuchu wojny?
Dobrze się czujesz?
Potrzebujesz pomocy?
Jak pisałem że wam Ukraińcy wyjdą uszami to mnie każdy wyśmiewał i zgłaszał komentarze, a teraz wielce ich wyzywacie i życzycie śmieci. Lepiej późno niż wcale, ale niesmak pozostał.
To umyj zęby cwaniaczku z morskiej piany.
I co on na tym ugrał bo nie kumam jak uber to chyba można jakaś skargę czy coś na niego wysłać ze ucieka czy coś ? Chyba ze chodziło o 15 zeta za kurs No to wtedy master of evil z niego
Może się zemścił za pobicie z tego tematu sadistic.pl/gnoj-tej-ziemi-vt580037.htm, może koleś zostawił torbę z lapkiem, tych może, można mnożyć.
Uber to teraz nazwa własna tanich przewoźników, połowa jak nie więcej uberów jeździ na lewo przejrzyj ogłoszenia w FB, więc można tylko domniemywać.
Do tego nie każdy ze wschodnim akcentem to Ukrainiec, są też Czeczeńcy, Kazachowie, Ormianie i kupa ruskich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów