nigdy nie wiesz jak sam bys sie zachowal w takiej sytuacji. moze bys sie zeszczal. wiec zamknij morde dzieciaku.
ja na przykład wiem. Nie tak.
włączył by silnik, jedynka i pizda w gaz!!!! siwy dziadek błagał by aby się zatrzymał.
..a na pewno miał jeszcze dwójkę ! ..i trójkę !
..a na pewno miał jeszcze dwójkę ! ..i trójkę !
ależ oczywiście że tak proszę pana, i czwórka też się znajdzie, i piątka też jest. A olej silnikowy musi być zimny i gęsty jak sok z pizdy.
Wiem wiem łatwo mówić, ale jak ktoś miał wychowanie bez konfrontacji, to później w dorosłym życiu będzie "piszczał jak baba". Szkoda kierowcy. Pijak do utylizacji. Albo nie, 5000h prac społecznych. Zbierania gówien w parkach i malowania płotków.
Miałem napisać podobnie ale masz racje i sobie odpuszczę
Ma rację... Ja pierdole jakie ameby umysłowe, nie mógł zamknąć okna przytrzaskując mu ręce albo cały bebech zależnie od tego kiedy by zaczął i odjechać? Nie mówiąc o tym że typo położył mu w pewnym momencie wyprostowaną noge na kolanach... Ja Ci chybna nie muszę tłumaczyć jak mało siły trzeba żeby taką kończynę wyłamać w drugą stronę ale trzeba nie być jebaną pizdą bez instynktu samozachowawczego że jak widzisz ze nikt Ci nie pomoże, typo Cie okłada a ty embrion i proszę, prosze, nie zabijaj mnie.
Jeżdżę czasami w Poznaniu na Uber/Bolt... W nocy naćpani nachlani (Weekend), czasami jest ciężko chuj, agresja wyładowywana na kierowcy. Bywało tak że ze stresu aż mnie nery uciskały Ale twardo ryj wkurwiony i starałem się być stanowczy, jakoś ze stresu nigdy nie byłem pizdą . Tylko raz jak typa wiozłem z Poznania do Wrocławia miałem stracha (ale nie pizda) na maxa, koleś w połowie drogi powiedział że da mi 200 zł i będzie dobrze Trochę przepychanek słownych i zapłacił ile trzeba. Ostatnie 15 km jechałem drapiąc się po szyji w razie jak by mnie zaatakował to jakieś szanse bym większe miał. A ten na filmiku przesadził, powinien zamknąć szybę i odjechać.
serio? jezdze w tym miescie od początku ubera. Tysiące klientów i wielu najebanych i żadnej agresywnej sytuacji. Znajomi podobnie. Dalsze trasy kasa z góry. A zwłok się nie bierze. Nie wdaje sie w niepotrzebne dyskusje z klientami i jest bezpiecznie.
Co do nagrania. Autor ma przewage bedac w samochodzie. Może bez problemu odjechać a napastnik o ile nie ma klamki to nic poważnego nam nie zrobi.
Banda robali co by to nie wiadomo co z zaa ekranów komputerowych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów