...i problematyczni klienci z Connecticut.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ha ha ha, ale piszczy ciota jebana
Ha ha ha, ale piszczy ciota jebana
nigdy nie wiesz jak sam bys sie zachowal w takiej sytuacji. moze bys sie zeszczal. wiec zamknij morde dzieciaku.
nwonigers napisał/a:
nigdy nie wiesz jak sam bys sie zachowal w takiej sytuacji. moze bys sie zeszczal. wiec zamknij morde dzieciaku.
Może i faktycznie bym się zeszczał, ale ze śmiechu. Przy tobie to faktycznie jestem dzieciakiem, 97 lat... pozazdrościć zdrowia.
@up panowie panowie panowie - za mało luzu do kurwy nędzy, zluzujcie poślady
Uprasza się o niezaprowadzanie porządku. Z gówniakami podającymi fałszywy wiek w profilu trzeba krótko - za cipę i na latarnię
Jeżdżę czasami w Poznaniu na Uber/Bolt... W nocy naćpani nachlani (Weekend), czasami jest ciężko chuj, agresja wyładowywana na kierowcy. Bywało tak że ze stresu aż mnie nery uciskały Ale twardo ryj wkurwiony i starałem się być stanowczy, jakoś ze stresu nigdy nie byłem pizdą . Tylko raz jak typa wiozłem z Poznania do Wrocławia miałem stracha (ale nie pizda) na maxa, koleś w połowie drogi powiedział że da mi 200 zł i będzie dobrze Trochę przepychanek słownych i zapłacił ile trzeba. Ostatnie 15 km jechałem drapiąc się po szyji w razie jak by mnie zaatakował to jakieś szanse bym większe miał. A ten na filmiku przesadził, powinien zamknąć szybę i odjechać.
nwonigers napisał/a:
włączył by silnik, jedynka i pizda w gaz!!!! siwy dziadek błagał by aby się zatrzymał.
Co za cipa pierdolona z tego gościa. Strach jest sprawą naturalną ale tak sie posrać to już przesada.
nwonigers napisał/a:
Miałem napisać podobnie ale masz racje i sobie odpuszczę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów