📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na bank przeglądając Facebooka przy dźwiękach Hip-Hopu, jarał z Halmanem zielsko i dlatego tak chłop się zwiesił
Salieri16000 napisał/a:
Na bank przeglądając Facebooka przy dźwiękach Hip-Hopu, jarał z Halmanem zielsko i dlatego tak chłop się zwiesił
Dokładnie, typ już ani kierowcą, ani nawet sprzedawcą na stacji benzynowej nie zostanie. Kolejny mózg uszkodzony przez marihunaen [*]
To na bank marihunaen i to dożylnie. Z chłopa już nic nie będzie tak jak z jednego zjeba na tym portalu.
Taa, na pewno widzieliście marihuanę i objawy jej wypalenia. Chuj wie co brał, przypuszczam, że jak to jest w USA to jakiś crack.
Justynka99 napisał/a:
Taa, na pewno widzieliście marihuanę i objawy jej wypalenia. Chuj wie co brał, przypuszczam, że jak to jest w USA to jakiś crack.
Nawet jak na laskę nie możesz być tak głupia, żeby nie załapać ironii
czarnybombelek napisał/a:
Nawet jak na laskę nie możesz być tak głupia, żeby nie załapać ironii
A mi się wydaję, że może i właśnie jest. Podobnie jak 90% nowych użyszkodników, co ma swoje implikacje w postaci zlewaczenia, zwierzolubstwa i innych patologii
wykurwiony że hej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów