📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ćwiczy przed przejazdem we francji
(specjalnie z małej bo to co teraz jest tym krajem nie powinno się nazywać Francja)
(specjalnie z małej bo to co teraz jest tym krajem nie powinno się nazywać Francja)
chyba jest już gotowy na zamach w Europie
kalijanek napisał/a:
czasami też mam ochotę tak zrobić
Coś w tym jest, tym bardziej, że na kamerze "nr 2" wyraźnie widać znak zakazu postoju a samochodów najebane ile tylko się da. Może to wcale nie jest jednokierunkowa i ten człowiek żeby wrócić normalnie do domu codziennie musiał się przepychać i mijać na styk przez 40 minut. W końcu odwaliło, ale czy na pewno niesłusznie?
Sam mam ochotę czasem wziąć jakiś młot czy piłę spalinową i upierdalać wszystko co wystaje poza wyznaczone miejsca do parkowania utrudniając wszystkim innym korzystanie z parkingu pod moim blokiem...
nowynick napisał/a:
Coś w tym jest, tym bardziej, że na kamerze "nr 2" wyraźnie widać znak zakazu postoju a samochodów najebane ile tylko się da. Może to wcale nie jest jednokierunkowa i ten człowiek żeby wrócić normalnie do domu codziennie musiał się przepychać i mijać na styk przez 40 minut. W końcu odwaliło, ale czy na pewno niesłusznie?
Sam mam ochotę czasem wziąć jakiś młot czy piłę spalinową i upierdalać wszystko co wystaje poza wyznaczone miejsca do parkowania utrudniając wszystkim innym korzystanie z parkingu pod moim blokiem...
Właśnie też zastanawiałem się co tam się odjebało, ale rozumiałbym to co napisałeś. Ja nieraz jak wracałem do domu, to wszystkie miejsca na osiedlu: parkingi, chodniki i jezdnie były zajebane samochodami, a ja za chuja nie miałem gdzie stanąć. Jak mogłem, to stawałem blisko delikwenta, co zajął moje miejsce (opłacone), że musiał się giąć z otwarciem drzwi od kierowcy. Mój ma 20 lat i tak jest zarysowany, to jeden chuj czy by mi przyrysował. Gorzej dla niego, jak nowiuśki.
O kurwa! @Fantastico napisał normalny opis
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów