18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kierowca z Krasnojarska
THEMON • 2021-10-14, 13:51
Lekkomyślny kierowca z Krasnojarska w Skodzie Octavia ścigał się z policją przez Sankt Petersburg i wykonał niebezpieczny skok na moście Verkhniy Lebyazhy.

Lądowanie nie poszło zgodnie z planem. Zawodnik ledwo zdołał opanować samochód, wjechał na nadjeżdżający pas. Opublikował wideo ze swojego „wyczynu” na Instagramie.

26-latek przyjechał do północnej stolicy z Krasnojarska. W maju 2021 zorganizował już nielegalne wyścigi z policjantami z prędkością ponad 200 km/h. Następnie lekkomyślny kierowca został pozbawiony swoich praw do 2025 roku i skazany na 15 dni aresztu administracyjnego.

Ot cała historia
Zgłoś
bosch86 2021-10-14, 17:58
janlew napisał/a:

Może w tych najwyższej klasyi 4x4. Większość która lata płytę ma tylko pod silnikiem, klatka jest to bardziej środek, co tam ma równoważyć silnik, płytę i załogę? Ja miałem 2x zapas i gaśnice, nie widziałem u nikogo worka z cementem Zresztą majdający się tył, a dociśnięty napędowy i skrętny przód to żaden mankament, a często zaleta w FWD. Podnosi się tylne koło w ciasnych łukach ale co tam. Wracając do tematu, większość tak ma i się lata na hopach bez problemu.

To fakt mialem na mysli juz profi wozy WRC. Na tyl to duzo rzeczy wrzucaja, akumulator, zbiorniczki wyrownawcze, system gasniczy, komputery sterujace.
Zgłoś
rafiu 2021-10-14, 18:03 1
Wyszło by idealnie gdyby się rozjebał.
Zgłoś
Dkusz 2021-10-14, 20:18
Biedak. Nawet na wersję rs nie stać. Tyle co 1.8 maks.
Zgłoś
Wiewór 2021-10-14, 21:48
Najzabawniejsze w tej historii jest że gościu jeździ skoda i chce nią robić street racing. Haha o kurwa.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
mam_racje 2021-10-14, 22:00
Wszystkich tych gminnych racerów bym wysłał do Afryki

Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2021-10-14, 23:36
To już trochę umiejętności trzeba mieć by tak utrzymać samochód przy tak ekstremalnych manewrach. Widać że kierowca nie z pierwszej łapanki.

Chuja mu zrobią, dziecko jakiś oligarchów. Chamy w rosji muszą się słuchać oligarchii jej wszystko wolno chamom nie.

Niezmanipulowany
Zgłoś
mazga50 2021-10-16, 4:44
Tyle ujęć?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów