Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zrobisz C+E to porozmawiamy. Bo nie widział i na 100% nie poczuł. Fakt że mogł zauważyć, że stoi za blisko krawedzi i naczepa mu najdzie.
Oho inżynier C+E zabrał głos.
Nie widział, ale fakt że mógł zauważyć.
Pieszego też mógł zmielić pod naczepę bo przecież nie widzial i nie poczul.
Łap, bo sie odkleiłeś konkretnie
Mogę ci fot odbytu na prv wysłać to będziesz miał na dziobie :-p :-p :-p C===3
zrobisz C+E to porozmawiamy. Bo nie widział i na 100% nie poczuł. Fakt że mogł zauważyć, że stoi za blisko krawedzi i naczepa mu najdzie.
Odezwał się znawca pojazdów a jedynie jaki prowadził to samochodzik elektryczny w wesołym miasteczku
Jako Wrocławianin mam jedno pytanie - co ten zestaw robił w tym miejscu? Zjazd z obwodnicy ma bezpośrednio na Bielany, a wjechał gdzieś w te wąskie uliczki. Po jaki chuj?
W tym Wrocławiu to jednak są matoły, skoro nie potrafią przeczytać nazwy miasta Włocławek. Wrocław to inne miasto oddalone od Włocławka o ok 250 km
co z tego że zrobił skoro dalej nie umie jeździć? jak nie widzi to może okulary niech sobie kupi albo lusterko wyreguluje? a jak taki cymbał zdał, to powinno się sprawdzić jaki egzaminator dał mu to uprawnienie
Daj sobie synu spokój bo cię jak burą sukę tu zjadą. Tiropizdy nauczą sie po autostradach jezdzic to wtedy pogadamy! Na ten moment miłego obciagania kolegom na postojach (w sumie wiemy po co sie spieszą i 10 minut sie wyprzedzają)
wyjebać ich na tory niech nie jeżdżą po wioskach i miasteczkach zapychając powiatowe!
W tym Wrocławiu to jednak są matoły, skoro nie potrafią przeczytać nazwy miasta Włocławek. Wrocław to inne miasto oddalone od Włocławka o ok 250 km
Ło cholera! Mia culpa! Idę po okulary!
Nie zesraj się z tym swoim C+E... Jest coś takiego jak rejestrowanie drogi, ale większość z was inteligenci z podstawowym, woli pieprzyć przez CB albo pisać SMS'y przy dojeździe do skrzyżowania z myślą "jestem większy to mam wyj*bane". Kutwa.. dojeżdżasz do krzyżówki, stajesz na czerwonym i nie wiesz, że sygnalizatory są najczęściej po bokach a dopiero potem u góry... i wielkie zdziwienie, że coś skosiłeś.. Normalnie VIPY dróg, bo udało im się prawko zdać na coś co waży pow. 3,5T. Mistrzostwo świata normalnie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów