Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że polska zgapi pomysł od Duńczyków i wkrótce wejdzie to do nas
Polska z małej, ale już Duńczycy z dużej
Nie chce mi się wklejać złotej koparki.
chyba do czasu
Ja bym się kurwa zatrzymał, possał suta, dostał w ryja (chyba, że hostessa by lubiała mieć ssanie suta na ulicy).
Polska z małej, ale już Duńczycy z dużej
Nie chce mi się wklejać złotej koparki.
Pisze się małą literą i wielką literą analfabeto. Jak chcesz kogoś poprawiać, zacznij od siebie, potem poprawiaj innych baranie.
Proszę bardzo, co na to sjp.
sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/;443
Autokorekta mi Duńczyków dała z dużej i tyle. Nie przywiązuję wagi do wielkości literek. Jak mi autokorekta da z dużej to zostawiam. Tylko niemców zawsze poprawiam aby z małej było.
Kolejny debil .
Ja bym kurwa nie zwolnił...
Ja bym się kurwa zatrzymał, possał suta, dostał w ryja (chyba, że hostessa by lubiała mieć ssanie suta na ulicy).
Gówno byś zrobił, bo masz taką żonę i na dodatek to ona prowadzi. Mógłbyś co najwyżej kątem oka popatrzeć w okularach przeciwsłonecznych.
Kolejny debil
Zdanie kończymy kropką profesorze.
Chciałeś dojebać i zjebałeś zamiast tego.
Wielkie litery są?
Są.
Diakrytyki są?
Są,
Poprawność gramatyczna zachowana?
Zachowana.
Interpunkcja jest?
Jest.
A to, że mi kropki nie wbiło, to nie oznacza, że jestem "profesorem". Klawiatura na której piszę pamięta chyba czasy, gdy Jezus chodził po Jerozolimie i nauczał, więc czasem ma coś prawo nie wskoczyć. Piszę poprawnie gramatycznie, a brak pojedynczego znaku interpunkcyjnego nie oznacza, że jestem analfabetą. Za to Ty tak. "Z wielkiej litery" - mówiłem tak jeszcze w 4 klasie szkoły podstawowej, dopóki babka nie zajęłą połowy lekcji tym tematem.
coś słabo przyjmujesz krytykę, odpuść sobie troszkę
A dla kobiet co będzie? Na cycki się codziennie napatrzę, bo mam swoje. A może by mnie coś skłoniło żeby zwolnić.
piszesz jak facet albo narcyz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów