18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
kierowcy w Polsce #1
giantoo • 2015-04-24, 11:26
Od zaledwie miesiąca kamerka w moim aucie nagrywa to co dzieje się na polskich drogach a już jestem w stanie przedstawić pierwszą porcję nagrań bezmyślnych kierowców, piratów drogowych, pieszych i niecodziennych sytuacji na naszych drogach.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Verbatim369 2015-04-24, 13:43
@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku
Zgłoś
giantoo 2015-04-24, 14:42
Verbatim369 napisał/a:

@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku

Zgadza się
Zgłoś
pawelozory 2015-04-24, 15:24 6
Akcja z 0:50 - to przecież norma w sytuacjach, gdy jest korek spowodowany zablokowaniem jednego pasa ruchu i ruchem wahadłowym na tym odcinku. Niejednokrotnie ktoś "omija" korek lewym pasem, jadąc pod prąd po to, żeby wjechać sobie w zjazd po lewej. Nie wiem co w tym szczególnego.
Zgłoś
Sonal 2015-04-24, 15:24 16
Materiał zrobiony na siłę. Nudny.
Każdy z kierowców NIESTETY spotyka takie akcje codziennie i nawet chwili się nad tym nie zastanowi bo po co?
A już marnować czas by takie ciulstwo montować, wrzucać w siec - to naprawdę trzeba nie mieć co robić w życiu i być jakąś spierdoli życiową, by chcieć się dzielić takim niczym.
Zgłoś
noir 2015-04-24, 15:26 6
Uwaga! Społeczniak! 5 min filmu i tylko transit był ciekawy, i huj co zajechał drogę bmw.
Zgłoś
qu4si 2015-04-24, 15:28 1
no ale tak w 0:47 to szło by się wadzić czy wykroczenia... może 2 pierwsze auta tak ale reszta... staliście to was ominęła. Jeśli nic nie jechało z naprzeciwka to gitara, wręcz z drogi podporządkowanej mają obowiązek przepuścić takie pojazdy. Na skrzyżowania jest zakaz wyprzedzanie a nie omijania.
Zgłoś
Johanes 2015-04-24, 15:40 2
el_kadafi napisał/a:

Bad drivers fails to trochę nie po angielsku chyba. Jeśli bad drivers to fails np. po ":". Czyli Bad drivers: fails.
A jak nie to Bad driver fails. A najlepiej to bad driving fails lub samo driving fails.

nie filozofuj purysto językowy, bo jeśliby się bardzo czepiać, to zabrakło tylko ' po drivers, żeby wszystko było prawidłowo. tj. "Bad drivers' fails"

YO
Zgłoś
t................x 2015-04-24, 15:52
Kurwa, jak bym chciał muzyki posłuchać to sobie radio włączę. Wrzuć to z oryginalnym dzwiekiem
Zgłoś
mistic93 2015-04-24, 15:54 1
ten pierdolony laweciarz przy końcu przegiął pałkę skurwysyn zajebany
Zgłoś
Tolkemit 2015-04-24, 15:55 1
co jest niebezpiecznego w pierwszym manewrze? droga prosta, po horyzont nikogo z przeciwka, wyprzedzanie poszło sprawnie.

0:47 - to samo, rozumiem jakby kogoś z przeciwka przyblokowali, ale jak jest pusto to na chuj mają stać w korku?
Zgłoś
Boss-man 2015-04-24, 15:55
o moje miasto, w poniedziałek polecam pojeździć jak na rynek się zjeżdżają. Prędkość przelotowa 20km/h
Zgłoś
oyasumi 2015-04-24, 15:58
Pies przechodził na zielonym. Zostaw go w spokoju terrorysto.
Zgłoś
M................w 2015-04-24, 16:00
Piwko tylko za mesia. 2.5 diesel?
Zgłoś
miro997 2015-04-24, 16:43 1
szkoda życia na takie fimiki...
Zgłoś
ellsworth 2015-04-24, 17:03
Ten ostatni miał więcej szczęścia niż rozumu. Srogo mógł porozwalać wszystko wokół.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem