Od zaledwie miesiąca kamerka w moim aucie nagrywa to co dzieje się na polskich drogach a już jestem w stanie przedstawić pierwszą porcję nagrań bezmyślnych kierowców, piratów drogowych, pieszych i niecodziennych sytuacji na naszych drogach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku
Verbatim369 napisał/a:
@giantoo... parę ujęć z Ostrowii Mazowieckiej chyba widzę? Mam działkę w Broku
Zgadza się
Akcja z 0:50 - to przecież norma w sytuacjach, gdy jest korek spowodowany zablokowaniem jednego pasa ruchu i ruchem wahadłowym na tym odcinku. Niejednokrotnie ktoś "omija" korek lewym pasem, jadąc pod prąd po to, żeby wjechać sobie w zjazd po lewej. Nie wiem co w tym szczególnego.
Materiał zrobiony na siłę. Nudny.
Każdy z kierowców NIESTETY spotyka takie akcje codziennie i nawet chwili się nad tym nie zastanowi bo po co?
A już marnować czas by takie ciulstwo montować, wrzucać w siec - to naprawdę trzeba nie mieć co robić w życiu i być jakąś spierdoli życiową, by chcieć się dzielić takim niczym.
Każdy z kierowców NIESTETY spotyka takie akcje codziennie i nawet chwili się nad tym nie zastanowi bo po co?
A już marnować czas by takie ciulstwo montować, wrzucać w siec - to naprawdę trzeba nie mieć co robić w życiu i być jakąś spierdoli życiową, by chcieć się dzielić takim niczym.
Uwaga! Społeczniak! 5 min filmu i tylko transit był ciekawy, i huj co zajechał drogę bmw.
no ale tak w 0:47 to szło by się wadzić czy wykroczenia... może 2 pierwsze auta tak ale reszta... staliście to was ominęła. Jeśli nic nie jechało z naprzeciwka to gitara, wręcz z drogi podporządkowanej mają obowiązek przepuścić takie pojazdy. Na skrzyżowania jest zakaz wyprzedzanie a nie omijania.
el_kadafi napisał/a:
Bad drivers fails to trochę nie po angielsku chyba. Jeśli bad drivers to fails np. po ":". Czyli Bad drivers: fails.
A jak nie to Bad driver fails. A najlepiej to bad driving fails lub samo driving fails.
nie filozofuj purysto językowy, bo jeśliby się bardzo czepiać, to zabrakło tylko ' po drivers, żeby wszystko było prawidłowo. tj. "Bad drivers' fails"
YO
Kurwa, jak bym chciał muzyki posłuchać to sobie radio włączę. Wrzuć to z oryginalnym dzwiekiem
ten pierdolony laweciarz przy końcu przegiął pałkę skurwysyn zajebany
co jest niebezpiecznego w pierwszym manewrze? droga prosta, po horyzont nikogo z przeciwka, wyprzedzanie poszło sprawnie.
0:47 - to samo, rozumiem jakby kogoś z przeciwka przyblokowali, ale jak jest pusto to na chuj mają stać w korku?
0:47 - to samo, rozumiem jakby kogoś z przeciwka przyblokowali, ale jak jest pusto to na chuj mają stać w korku?
o moje miasto, w poniedziałek polecam pojeździć jak na rynek się zjeżdżają. Prędkość przelotowa 20km/h
Piwko tylko za mesia. 2.5 diesel?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów