"Człowieku, przecież to nie są motocykliści. Wrzucacie jakieś cipy na skuterach w dodatku z trzeciego świata, kitracie ich do jednego wora z motocyklistami i wypowiadacie się z dupy. Połowę wypadków z tymi skuterami wychodzi z winy ślepych kierowników ale to już nie dochodzi do takich jak ty. Zejdź z taty kolan, usiądź na prawdziwą maszynę a różnicę poczujesz w sekunde. . "
-_luka_- napisał/a:
"Człowieku, przecież to nie są motocykliści. Wrzucacie jakieś cipy na skuterach w dodatku z trzeciego świata, kitracie ich do jednego wora z motocyklistami i wypowiadacie się z dupy. Połowę wypadków z tymi skuterami wychodzi z winy ślepych kierowników ale to już nie dochodzi do takich jak ty. Zejdź z taty kolan, usiądź na prawdziwą maszynę a różnicę poczujesz w sekunde. . "
cicho tam kiblarzu.
-_luka_- napisał/a:
Większość wypadków dochodzi dlatego , że zapierdalacie oraz dlatego, że stanowicie dużo mniejszy obiekt w lustrach niż samochód. Kiedyś wyjechałem tuż przed motopizdą dlatego bo tam gdzie było 50 to zapierdalała 80 na godzinę przez co zauważyłem go dużo później. Później jeszcze hamował mi przed maską.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów