Przepalona żarówka, wysiadając prawie pierdolnęła drzwiami w auto. Wysiadła na środku drogi, żeby sobie przednią szybę wytrzeć ręką i zostawiła na luzie na górce. Kto to rucha?
Nie znasz się ! Właśnie do ruchania zajebista, bo nie za bystra, można ją w chuja robić i urabiać jak ciastolinę a ona wszystko łyknie (dosłownie i w przenośni).
Ja popełniłem ten błąd życiowy że za żonę wziąłem sobie inteligentną kobietę... (tak wiem jak to brzmi ) i rozwód...
Teraz spotykam się tylko z pustakami, pokroju Dżesiki, Oliwki, Sandry Magdaleny... i życie jest o wiele prostsze !
Polecam.
Teraz spotykam się tylko z pustakami, pokroju Dżesiki, Oliwki, Sandry Magdaleny... i życie jest o wiele prostsze !
Polecam.
Jeśli masz powyżej 100 iq, to pukanie takich tępych rur jest już małym kroczkiem w stronę zoofilii.
Jeśli masz powyżej 100 iq, to pukanie takich tępych rur jest już małym kroczkiem w stronę zoofilii.
Czego się nie robi by zamoczyć
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Nie znasz się ! Właśnie do ruchania zajebista, bo nie za bystra, można ją w chuja robić i urabiać jak ciastolinę a ona wszystko łyknie (dosłownie i w przenośni).
Ja popełniłem ten błąd życiowy że za żonę wziąłem sobie inteligentną kobietę... (tak wiem jak to brzmi ) i rozwód...
Polecam.
Gorzej jako Ci wyjdzie z tego jakiś brajanek i będziesz musiał z takim pustakiem żyć. I tak źle i tak niedobrze .
Gorzej jako Ci wyjdzie z tego jakiś brajanek i będziesz musiał z takim pustakiem żyć. I tak źle i tak niedobrze .
Kolega wyprowadził się od matki dziecka, bo ta poznała jakiegoś cepa. Żyło mu się coraz lepiej, odwiedzał córkę, brał ja do siebie, życie normalne zaczęło tętnić w żyłach. Pół roku później poszedł na imprezę, wskoczył do łóżka z poznaną tam panną i... pierwszy strzał okazał się celny. Po 3 miesiącach ta wstrętna baba - obiektywnie i subiektywnie - zakazała mu przyprowadzania córki do jej domu, a nawet spotkań z nią. Gruba świnia z bachorem z poprzedniego związku, albo imprezy... Teraz kolega ma dwoje dzieci, kilka miesięcy go nie widziałem, ale planował wyjazd za granicę. Kolega fajny gość, żal chłopa
Przepalona żarówka, wysiadając prawie pierdolnęła drzwiami w auto. Wysiadła na środku drogi, żeby sobie przednią szybę wytrzeć ręką i zostawiła na luzie na górce. Kto to rucha?
Moja ciotka
Dobrze że napisałeś bo bym kurwa nie zauważył!
Musisz opisywać wszystko co widzisz?
"Ojciec wchodzi do wanny, nie no kurwa po adopcji myślałem że będzie inaczej..."
Dlatego jak jesteś po rozwodzie i masz dzieci to rucha sie tylko shemale bezpieczeństwo 100% pod względem ciąży a i z orgazmem nie oszuka, same plusy, dziwie się że po jednym błędzie ktoś pcha sie w to samo, po to ktoś wymyślił shemale żeby było bezpieczniej
Jest też opcja po menopauzie D:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów