📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Raczej jakiś bezdomny co śmierdzi i zajmuje kibel
trytodie napisał/a:
Bezdomny czy nie to widać, że siedzi i sra więc mogli chłopu dać skończyć.
Aleo napisał/a:
Bezdomny jak pies, ma srać na dworze
Masz jeszcze miejsce na trawniku przed daczą? Czy wszystko zasrane?
Wejście się odjebcie od typa .... Człowiek se spokojnie sra a ta kurwa bierze wiadro oblewa go wodą po czym go wypierdolić chce z kibla .... ludzie to kurwy i tyle
Spalić skurwysyna razem z tym kiblem!
trytodie napisał/a:
A "domni" mają pachnące kupy?
silwerbalk napisał/a:
Wejście się odjebcie od typa .... Człowiek se spokojnie sra a ta kurwa bierze wiadro oblewa go wodą po czym go wypierdolić chce z kibla .... ludzie to kurwy i tyle
Film wyrwany z kontekstu i pokazany tylko z jednej strony. Nie wiadomo czy ów osobnik nie zostawił im jakiś mały prezent w lokalu przed pójściem do kibla. Jak dowiesz się więcej na ten temat, to wtedy sobie możesz sobie oskarżać kto jest lub nie jest winny w tym wypadku. Ale coś czuję, że za darmo tym wiadrem z wodą to on nie dostał
P.S Film nagrany w Holandii, słychać tam słowa "Oprotten(wypierdalaj)" oraz "Wegwezen(wynocha)"
Myślę że gość się najebal i zasnął na kiblu. Ale żeby mnie murzyn wodą kurwa!
Yolanda napisał/a:
A "domni" mają pachnące kupy?
Zdrowa kupa nie powinna bardzo śmierdzieć. I podcierasz się dwa trzy razy a nie dziesięć. Bezdomny je byle co więc tak, jego odchody śmierdzą bardziej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów