📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jednak trzeba byc debilem zeby zrobic takie cos, albo lubic miec gowno na twarzy... a ten na filmie to chyba do obu grup sie zalicza
Zabawne to by było jakby przygniótł ten ręcznik dupą i między nogami umiejscowił tą rurę wylotową. A następnie, zwalniając ciśnienie - jakby mu się te kupska wbiłyby do dupy

No ta lepszy efekt by był jak by na ten kibel usiadł z ta rura miedzy nogami.
Podobnej wielkosci mamy kibel w robocie.. .a że to warsztat to i sprzet podobny. Kumpel kiedys siedział sobie na tronie i wpadlismy na pomysł zeby zaj🤬 mu cisnieniem pod drzwiami.... Pomysł zacny przyznaje (zreszta jak wiele innych ) wykonanie tez nie najgorsze... wentylator z sufitu az wyj🤬o a jemu w uszach przez kilka dni piszczało

To nie jest ten youtuber polski co pranki nagrywa? Leszczyna czy jak on się tam nazywał
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie