Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bercisko napisał/a:
Nie tylko jego oślepiło. Gdzie ty tam widłaka widzisz?
Chiński widłak. To jak ten sprzęt znawców się nazywa?
tottenham19907 napisał/a:
To jak ten sprzęt znawców się nazywa?
Wózek jezdniowy platformowy i koniowalik redtubowy z ryjem w telefonie.
Trzepać zachciało się ciocie i jechał na autopilocie.

To jest wózek widłowy a, to z filmu to zwykłe wozidło na ramię i silniku kibla czytaj skutera.
Widać że hamuje nogą. Po prostu zapomniał jak zatrzymać. Mocy nie opanował
Zulu-Gula napisał/a:
Wózek jezdniowy platformowy i koniowalik redtubowy z ryjem w telefonie.
Trzepać zachciało się ciocie i jechał na autopilocie.
A tam, p🤬lisz. To jest widlak tylko że zapomniał założyć 😆
Jarazz napisał/a:
A tam, p🤬lisz.
Nie p🤬lę, ale jak chcesz, mogę p🤬lnąć cię w łeb,

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie