📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
pewnie bieżnikowana miałem to samo w taczce
za mało powtórek kurwa!
Amba fatima, był chłop i nima
Oto doskonały przykład na to, że pęknięta guma wcale nie musi nieść za sobą tragicznych skutków zostania ojcem...
...może też zwyczajnie pozbawić ojca...
...może też zwyczajnie pozbawić ojca...
Przedwczoraj w sąsiednej miejscowości miała miejsce podobna sytuacja. Obręcz, która wystrzeliła z pompowanego koła samochodu ciężarowego zabiła na miejscu chłopaka rozstrzaskując mu głowę, oraz raniąc dwóch braci. Jeden z nich ponoć zmarł dzisiaj w szpitalu.
Jazda...
Jazda...
Gdy dopompowywuje opony albo uruchamiam samochod z pomoca innego akumulatora zawsze odchodze na bok, wlasnie dzieki takim filmikom
to ile bar w takiej oponie ??
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów