Ten post ma na celu szerzenie nienawiści między etnicznej
Ten post ma na celu szerzenie nienawiści między etnicznej
mam korzenie żydowskie, gunwo
Słyszałem, ze Azoty Tarnów chce kupić jakiś żydowski biznesman. Oczywiście Tarnów nie chce tego sprzedać, bo nie sprzeda czegoś co przynosi spore zyski i się to opłaca.
No i co jest najlepsze:
Facet uważa, że nie chcemy tego sprzedać ze względu na to, że on jest żydem. Ponoć facet zakłada z tego powody sprawy w sądzie gdzie głównym powodem jest wg. niego antysemityzm. Oczywiście łatwo się domyśleć, że facet idealnie wykorzystuje swoją narodowość dla własnych korzyści. Za takie coś powinien być pierdel.
Równie dobrze ja mógłbym jako Polak pojechać do Niemiec i powiedziałbym, że chcę kupić jakąś firmę, spółkę bo tak się mi zachciało. Przedsiębiorca by mi odmówił a ja bym oskarżył go o nazizm...
W tym, że w Niemczech zamknęli by mnie w psychiatryku za takie pozwy a u nas są brane na poważnie
Słyszałeś... pokaż źródło tej wiedzy, szczególnie dotyczące sądu. W którym sądzie jest złożony pozew i jak sformułowany jest zarzut, przeciwko komu i kto jest powodem.
PO wygrało wybory tylko dlatego że dysponowało największym budżetem na kampanię wyborczą. To jest regułą współczesnego świata że wygrywa ta partia która wyda najwięcej na kampanię. Banki i międzynarodowe korporacje finansowe to wiedzą i dlatego finansują kampanie partiom które potem się rewanżują uchwalając korzystne dla bankierów ustawy. Tak niestety działa współczesna demokracja. To pozory i fikcja demokracji. Niezależnie która patia wygrywa, zawsze korzyści mają tylko finansiści. Zwykli obywatele mają coraz gorzej. Nic się już na to nie poradzi bo za daleko to zaszło. Żadne protesty ani manifestacje nie pomogą bo oni gotowi są rozstrzelać połowę społeczeństwa byle tylko nie utracić swoich przywilejów i zysków. Nawet ten nieuk i analfabeta Komorowski podpisał stosowną ustawę która pozwala użyć wojska do tłumienia demonstracji wyrażających nie zadowolenie społeczne. A za udział w nielegalnej demonstracji grozi nawet 15 lat więzienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów