18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Adreena 2009-05-23, 19:03
niezłe
Zgłoś
R................i 2009-05-23, 20:56
nie kumam tego ze śmiercią, a tych z grzybami i z okulistą to nie jestem pewien czy moja interpretacja jest prawidłowa
Zgłoś
grigori 2009-05-23, 22:51
naaaajsss:)
Zgłoś
Saia 2009-05-24, 11:21
to z grzybami to że siedział na trującej żabie i się naćpał
Zgłoś
psj 2009-05-24, 11:47
Reegi napisał/a:

nie kumam tego ze śmiercią, a tych z grzybami i z okulistą to nie jestem pewien czy moja interpretacja jest prawidłowa

moim zdaniem smierc - faila. zepchnela dziecko z gorki i nic mu sie nie stalo, a z grzybami to jak pisali zaba byla trujaca i zle to sie skonczylo dla krasnala. a okulista to chlopiec powiedzial ze 'Pszczola' a lekarzowi chodzilo o 'E' wiec chlopiec poszedl niepotrzebnie na operacje ;P
wiekszosc juz widzialam ;p
Zgłoś
.................. 2009-05-24, 12:36 2
Zgłoś
Krzysztov 2010-10-15, 12:22 4
okazuje się, że kilka z tych komiksów dodał już wcześniej sowerofhate (http://www.sadistic.pl/kilka-czarnych-komiksow-vt14035.htm), ja dodaję kilka innych ciekawych dzieł

a tutaj link do całej stronki:
http://www.pbfcomics.com/
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-11-07, 20:07 37
Jeśli potrzebny jest koniecznie opis do tego komiksu to akcja rozgrywa się z w kosmosie. Głównymi bohaterami są Spaceman i kosmita Zarflax, joł.

Zgłoś
Kirkor 2010-11-08, 10:51
Jeśli potrzebny jest koniecznie opis do tego komiksu to to że jest tak stary jak wujek adolf .
Zgłoś
S................Q 2010-11-08, 15:05
moja jak ma chcice to ma taką piczke
Zgłoś
Dalione 2010-11-08, 15:42
@SzySzeQ
To dlatego nie masz kutasa ?
Zgłoś
S................Q 2010-11-08, 17:50
@Dalione
dlatego ze mi go całego połknąłeś
Zgłoś
Dalione 2011-06-09, 18:32
Rozumiem że wyobraźnia Cię ponosi bo nie masz dziewczyny i musisz się wyżalać w internecie, ale ja nie dołączę do Twoich "zabaw", przykro mi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów