18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Kłaniam się nisko Post może mało sadystyczny,aczkolwiek polecam się zaznajomić z paroma ciekawymi faktami.

Enjoy

"Polacy są najbardziej inteligentynym narodem ze wszystkich z którymi spotkali się Niemcy tej wojny w Europie" A. Hitler

W XVIIw język polski był językiem międzynarodowym

93% ludzi liczy przed zaśnięciem ile godzin będą mogli spać.

"Nie wiem,jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej,ale czwarta będzie na maczugi" A. Einstein

Po śmierci Piłsudskiego Hitler ogłosił dzień żałoby narodowej w całej III Rzeszy

K-202 to Polski komputer zaprojektowany przez Jacka Karpińskiego w 1971r. Był szybszy od pierwszego IBM PC z 1981r.Nie został jednak wprowadzony do produkcji,bo zdaniem urzędników tak szybki komputer nie może instnięc - inaczej Amerykanie już by go mieli.

Linia nr 5 moskiewskiego metra (oznaczona kolorem brązowym) ma na mapach kształt idealnego okręgu. Łączy ona ze sobą pozostałe trasy.
Legenda głosi,iż Józef Stalin gdy otrzymał plany nowych linii metra niechcący położył na nich kubek z kawą,odciskając brązowy ślad.Inżynierowie posłusznie wykonali niezamierzone polecenie wodza.

Cytat z instrukcji Mercedesa W123 : "Producent nie podaje procedury naprawy mostu napędowego,ponieważ nie przewiduje jego awarii."

Niemieccy badacze specjalnie "przedłużali" badania i budowanie bomby atomowej,bo wiedzieli w jakim ceu Hitler ją wykorzysta.

USA powinny zostać skazane za zbrodnie wojenne,za zrzucenie bomb atomowych na Hiroszimę i Nagasaki.

Wykonali bombardowanie kiedy Japonia miała już przygotowany plan kapitulacji,zaś wywiad USA doskonale o tym wiedział.

Wpisując w wyszukiwarce www.byleco.pl zostaniesz przekierowany na oficjalną stronę sejmu

W momencie silnego pobudzenia seksualnego kobiece piersi mogą powiększyć swój rozmiar nawet o 25%

zapierdolone z innego portalu jak 90% tutejszych postów
Zgłoś
brudny 2013-11-26, 16:46 4
7.Voyager 1, bezzałogowa sonda kosmiczna wysłana w 1977 roku w przestrzeń kosmiczną miała pierwotnie badać gwiazdy podobne do Ziemi, dopiero później przyjęto za cel misji gazowe olbrzymy.

Gwiazdy podobne do ziemi mówisz

temat ok tylko to popraw
Zgłoś
c................s 2013-11-26, 16:56 7
@up
Powinieneś mu dokładnie wytłumaczyć, że Ziemia to nie gwiazda tylko planeta, bo pewnie siedzi kolo i kmini:
"Co ja tu kurwa mam poprawiać?".
Zgłoś
ProVVe 2013-11-26, 16:56
Jest tu parę rodzynków językowych... Ale ogólnie ciekawie.

Ola gringo
Zgłoś
menelreoot 2013-11-26, 17:05 1
Jak ja nie cierpię tytułów w stylu ciekawostki których nie znasz, nie miałeś pojęcia. Jak widzę coś takiego to mi się czytać odechciewa, ktoś wmawia mi że chuja wiem, najgorsze jest jednak to że nie wszystkie są prawdą, a ja często nie mając możliwości weryfikacji myślę sobie że banda ludzi chodzi i powtarza.
Zgłoś
Taapoco 2013-11-26, 17:05
hitler byl wierzacy ale jego wiara widziala boga jako niemca ktory przedostaje sie na swit pawilionu wiec on byl taki dla swojego poddanych i nie pisze bzdur bo sie nie zna nikt kto tu siedzi zdecnie. Pozatym nie umiecie nawet wyrazic slowa rzadnego neinawisci bo jak mozecie umiec skoro nie dotkneliscie prawa bozego troglodyty z jednym jajkiem nie wiecie co to jest dobro maturalne i nautlanre wiec sie nei odzywajcie nawet a po za tym to gdzie wy byliscie jak hitler mordowal powstancow austriackich no pytam gdzie bo napewno nie w rosji jebane kalamachy do pieca ubrania i patrzyc jak wanka sie splonie i tak kiedys mysl boza dosiegnie was i waszego dobroczyjnego hermienstwa nie mozecie sie uchylic przed sprawiedliwoscia pan wielki wroci a wtedy wszyscy sie dowiedza jak bylo naprawde kto byl prawdziwy kto byl tylko przebrany za postac przedstawiajaca prawdziwosc. Dusze splona wraz z artyfaktem i taka jest prawda na kulmso wyjezdzac jak chcecie uniknac cielesne
Zgłoś
Ronoaro 2013-11-26, 17:07 2
shiverf napisał/a:

2. Gdyby państwo polskie w czasach zygmuntowskich przyjęło prawosławie, korona rosyjska należałaby do nas.

Tylko książę Władysław miał przejść na prawosławie, skąd wytrzasnąłeś całe państwo.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Pan_Marszałek 2013-11-26, 17:09 3

Zgłoś
q................5 2013-11-26, 17:12
Taapoco - udawać humanistę i nie potrafić kilku zdań napisać. To jak być homo i krzyczeć, że pedalstwo to zło.
Zgłoś
BongMan 2013-11-26, 18:29 1
shiverf napisał/a:

9.Beatlesi, fani Elvisa Presley'a zostali przez niego znienawidzeni, nie dlatego, że wyparli go ze sceny muzycznej. Podczas trasy koncertowej zdemolowali oni pokój hotelowy, w którym ten spędził dawniej noc poślubną.

Nie powiedziałbym, żeby go wyparli ze sceny. John Lennon pojechał do Stanów już po rozpadzie zespołu, tam zaczął robić karierę solową i rzeczywiście powoli stawał się "konkurencją" dla Elvisa, ale zanim zdążył się na dobre rozkręcić, to spotkał na swej drodze Marka Chapmana, który przekonał go, że wyjazd do Stanów był jednak chujowym pomysłem...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Massivee 2013-11-26, 18:34
Taapoco napisał/a:

hitler byl wierzacy ale jego wiara widziala boga jako niemca ktory przedostaje sie na swit pawilionu wiec on byl taki dla swojego poddanych i nie pisze bzdur bo sie nie zna nikt kto tu siedzi zdecnie. Pozatym nie umiecie nawet wyrazic slowa rzadnego neinawisci bo jak mozecie umiec skoro nie dotkneliscie prawa bozego troglodyty z jednym jajkiem nie wiecie co to jest dobro maturalne i nautlanre wiec sie nei odzywajcie nawet a po za tym to gdzie wy byliscie jak hitler mordowal powstancow austriackich no pytam gdzie bo napewno nie w rosji jebane kalamachy do pieca ubrania i patrzyc jak wanka sie splonie i tak kiedys mysl boza dosiegnie was i waszego dobroczyjnego hermienstwa nie mozecie sie uchylic przed sprawiedliwoscia pan wielki wroci a wtedy wszyscy sie dowiedza jak bylo naprawde kto byl prawdziwy kto byl tylko przebrany za postac przedstawiajaca prawdziwosc. Dusze splona wraz z artyfaktem i taka jest prawda na kulmso wyjezdzac jak chcecie uniknac cielesne

Ja pierdole mamy tu czysty przykład osobnika do utylizacji,
bez mrugnięcia okiem pociągnął bym za spust broni palnej przyłożonej do głowy takiego karalucha.
Zgłoś
cys23 2013-11-26, 21:12
A kim są ci iluminaci z pkt. 4? czym wogóle są iluminaci? Tyle się o nich teraz słyszy wśród gimbów (nie mam na celu obrazić autora tematu), a połowa nie wie ocb.

Zamach na Abrahama przeprowadizła grupa ludzi trzymająca amerykańską walutę w rękach. Banda bankierów, czujących zagrożenie ze strony prezydenta, który chciał wprowadzić zmiany zasad wydruku pieniędzy, uniezależniając się jednocześnie od długu...Rodzina Rotschildów maczała w tym palce.

Może nawet otworze temat o tej tematyce.
Zgłoś
Leet 2013-11-26, 21:31
quartz75 napisał/a:

To jak być homo i krzyczeć, że pedalstwo to zło.[/color]

Słyszał kiedy Jacykowa?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów