Przyjemnie się ogląda...
Teraz nie wiem... jeśli dla Ciebie przyjemne są wypadki samochodowe, gdzie ludzie tracą zdrowie, życie i cały świat się w jednym momencie zmienia, załamuje, to albo jesteś niedojebem, albo cwaniaczkowatym smarkaczem w internecie.
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...Albo po prostu przeciętnym użytkownikiem Sadistica.
Teraz nie wiem... jeśli dla Ciebie przyjemne są wypadki samochodowe, gdzie ludzie tracą zdrowie, życie i cały świat się w jednym momencie zmienia, załamuje, to albo jesteś niedojebem, albo cwaniaczkowatym smarkaczem w internecie.
Masz na poprawę humoru
Po pierwsze rosjanie to nie ludzie, po drugie to jest sadistic, po 3 jak ci coś nie pasuje to wyp1erdalaj na kwejk.
Jak można na portalu którego 'mottem' jest "codzienna dawka CZARNEGO humoru" pisać takie pierdoły jak napisał kustoszpan? Chyba pomyliłeś portale więc wypie...
ps. Jedynym wyjątkiem jest krzywdzenie zwierząt!
Ty, twardzielu, a jak twoją matkę pierdolnie samochód ze skutkiem śmiertelnym(czego Ci nie życzę), też bez mrugnięcia okiem wrzucisz to na sadistic i będziesz cieszył się wirtualnymi piwkami?
Przecież to taki portal dla charakterniaków, chociaż boisz się dostać wirtualne ostrzeżenie i cenzurujesz słowo: "WYPIERDALAJ".
Szacunek ludzi internetu, joł.
Po pierwsze rosjanie to nie ludzie, po drugie to jest sadistic, po 3 jak ci coś nie pasuje to wyp1erdalaj na kwejk.
Następny zajebisty twardziel sadisticowy, dla którego nie straszne są oglądania filmików z wypadkami, ale jednak strach ogarnia, gdy trzeba napisać: "wypierdalaj" bez cenzury.
Co za banda chuja, wymiękam.
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów