18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Rafal1757 2012-08-29, 23:17
tip 4
rozjebało mnie haha
Zgłoś
JE_not 2012-08-29, 23:23 1
Penumbra niszczy te gierkę a postać w niej się przynajmniej porusza
Zgłoś
burgund 2012-08-29, 23:27
Rafal1757 napisał/a:

tip 4
rozjebało mnie haha

6 lepsze
Zgłoś
Aruś 2012-08-29, 23:40
O chuj tu chodzi w tym całym slender man'ie? Wszędzie srają tym na kwejkach itp.
Zgłoś
P................s 2012-08-29, 23:55 2
Te gierki nie są straszne. Pozwolę sobie zacytować pewnego użytkownika sadola:
"Chcecie coś naprawdę strasznego? zaglądnijcie do portfela przed wypłatą"

Zgłoś
Darkstep 2012-08-30, 0:07 2
Chcecie coś naprawdę strasznego ? Zobaczcie nagą Grycanke...

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-08-30, 0:46
No cóż, ściągam z ciekawości, co mam robić

Przeszedłem, nie straszne, chodziłem pół gry z wyłączoną latarką, bo jak się na niego patrzy to się przegrywa. Więc nie patrzyłem, wygrałem, i wtedy na mnie wyskoczył i koniec. Nie straszne, miałem nadzieję że końcówka mnie zaskoczy
Zgłoś
slannesh 2012-08-30, 0:52
Ja jakoś nie potrafię bać się z gier. Jakoś odróżniam fikcje od rzeczywistości i nie potrafie zrozumieć jak dorośli ludzie mogą się bać takich rzeczy. Oczywiście wystraszyłem się parę razy np. grając w dead space2, dlatego że "coś nagle wyskoczyło i zrobiło trochę hałasu" (ale to raczej odruch bezwarunkowy).
Nie rozumiem większości tych zachowań osób grających w "straszne" gry.
PS Może to dlatego że wychowałem się jak każdy szanujący się sadysta i nie mam już uczuć ?:p
Zgłoś
marcinsud 2012-08-30, 1:07
penumbra + amnesia niech się uczą od mistrzów. Jak byłem młodszy to ruszała tez taka gra, gdzie się było więźniem na wyspie i potworki z mieczami zamiast kończyn biegały po ścianach suficie itd. Ogólnie była nieliniowa fabuła i od postępów w grze zależało czy tam zabiliśmy rodzinę, czy to był wypadek czy nas wrobiono. Dokładnie nie pamiętam, ale jakoś tak to szło, jak ktoś kojarzy nazwę będę wdzięczny.
Zgłoś
prockenzie 2012-08-30, 1:21
siedzę sam w domu, jest noc. zobaczymy czy się wystraszę choć trochę
Zgłoś
Dżoker 2012-08-30, 1:45 2
slannesh napisał/a:

PS Może to dlatego że wychowałem się jak każdy szanujący się sadysta i nie mam już uczuć ?:p

chciałbyś kurwa cioto. Wielki, jebany sadysta sie znalazł...

marcinsud napisał/a:

penumbra + amnesia niech się uczą od mistrzów. Jak byłem młodszy to ruszała tez taka gra, gdzie się było więźniem na wyspie i potworki z mieczami zamiast kończyn biegały po ścianach suficie itd. Ogólnie była nieliniowa fabuła i od postępów w grze zależało czy tam zabiliśmy rodzinę, czy to był wypadek czy nas wrobiono. Dokładnie nie pamiętam, ale jakoś tak to szło, jak ktoś kojarzy nazwę będę wdzięczny.

Może chodzi Ci o The Suffering?

Nie wiem czemu ludzie tak podniecają się slendermanem, amnesią i fearem. Według mnie od wszystkich tych trzech gier wieje nudą jak ja pierdole, każda część penumbry, pierwszych silent hillów (i tego na psp. Motyw latania bez broni po mieście pełnym różnych gówien i spierdalania przed potworami miażdży) niszczy wszystkie te trzy nudne gry.
Zgłoś
R................r 2012-08-30, 1:45 1
marcinsud napisał/a:

Ta gra to The Suffering
Zgłoś
Stato 2012-08-30, 2:09
Ee tam. Dupy nie urywa. Juz wole pograć w Dooma (nawet dwójke!)...
Tam chociaż jest grafika i coś się dzieje, a nie łazisz po tym zasranym lesie i obracasz się tyłem do jakiejś zasranej kukły. Dajcie spokój...
Zgłoś
S................z 2012-08-30, 2:35 4
slannesh napisał/a:

Ja jakoś nie potrafię bać się z gier. Jakoś odróżniam fikcje od rzeczywistości i nie potrafie zrozumieć jak dorośli ludzie mogą się bać takich rzeczy. Oczywiście wystraszyłem się parę razy np. grając w dead space2, dlatego że "coś nagle wyskoczyło i zrobiło trochę hałasu" (ale to raczej odruch bezwarunkowy).
Nie rozumiem większości tych zachowań osób grających w "straszne" gry.

Ojej, jaki ty dorosły i odważny, chcesz się ruchać?
Zgłoś
Shatter 2012-08-30, 16:42

Poza tym stare japońskie horrory niszczą klimatem każdą grę.W sumie polecam Fatal Frame i Forbidden Siren obok Silent Hill.

"Sadistic polski 4chan tylko w lepszym stylu i złożony z mądrzejszych ludzi"
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów