Facet daje kilka porad jak nie bać się Slendera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zaebauem napisał/a:
zesralem sie ze strachu o kurdę
super, a teraz posprzątaj i idź spakować plecaczek bo niedługo wracasz do szkoły
burgund napisał/a:
super, a teraz posprzątaj i idź spakować plecaczek bo niedługo wracasz do szkoły
Pewnie siedzicie razem w ławce
dla mnie najstraszniejsza gra to FEAR jakoś te mozgo dzialacze spokoj spokoj i nagle BUUU nie działają. ;/
Najłatwiej, jak się nie chce bać, jest w to nie grać. Proste i skuteczne, sprawdzone.
SteelMike napisał/a:
Najstraszniejsza gra? Ki chuj? Grałem w to, łaziłem, znalazłem 2 kartki, łaziłem, nuda jak cholera. Hamerykanie strasznej gry nie widzieli chyba
Tak się złożyło że grałem wczoraj u kumpla. Przy jednym obiekcie spotkałem slendera za rogiem.Generalnie trochę podskoczyłem,ale w chuj wystraszyłem się krzyku mojego kompana,który spierdolił za fotel
To jest druga najstraszniejsza gra po Doomie, ale nikt mi nie powiedział że tutaj znalezienie Slendermana oznacza przegraną, więc jak po zebraniu chyba 3 kartek okazało się że muszę grać od nowa bo go złapałem to olałem sprawę
Chcecie straszną grę? Zagrajcie sobie w Dead space 2. Gra dynamiczna, wciąga, a grafika niezła. Do tego trochę sadystyczna:)
normale napisał/a:
Chcecie straszną grę? Zagrajcie sobie w Dead space 2. Gra dynamiczna, wciąga, a grafika niezła. Do tego trochę sadystyczna:)
Albo amnesia
normale napisał/a:
Ty pizda jesteś że boisz się grać w dead space 2 ?
PS: sory ze przez przypadek dałem ci piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów