18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Zaebauem 2012-08-29, 12:04 1
zesralem sie ze strachu o kurdę
Zgłoś
burgund 2012-08-29, 12:11 12
Zaebauem napisał/a:

zesralem sie ze strachu o kurdę

super, a teraz posprzątaj i idź spakować plecaczek bo niedługo wracasz do szkoły
Zgłoś
~tip.top 2012-08-29, 12:18 18
burgund napisał/a:

super, a teraz posprzątaj i idź spakować plecaczek bo niedługo wracasz do szkoły

Pewnie siedzicie razem w ławce

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
burgund 2012-08-29, 12:24 70
TT~ napisał/a:

Pewnie siedzicie razem w ławce

i może jeszcze przed Tobą?
Zgłoś
j................s 2012-08-29, 19:27 1
Tzn. że już więcej nie będzie nam darł mordy??
Zgłoś
S................e 2012-08-29, 22:23 3
Najstraszniejsza gra? Ki chuj? Grałem w to, łaziłem, znalazłem 2 kartki, łaziłem, nuda jak cholera. Hamerykanie strasznej gry nie widzieli chyba
Zgłoś
r................5 2012-08-29, 22:26 1
dla mnie najstraszniejsza gra to FEAR jakoś te mozgo dzialacze spokoj spokoj i nagle BUUU nie działają. ;/
Zgłoś
Reod 2012-08-29, 22:27
Najłatwiej, jak się nie chce bać, jest w to nie grać. Proste i skuteczne, sprawdzone.
Zgłoś
Perhydrol 2012-08-29, 22:28 3
SteelMike napisał/a:

Najstraszniejsza gra? Ki chuj? Grałem w to, łaziłem, znalazłem 2 kartki, łaziłem, nuda jak cholera. Hamerykanie strasznej gry nie widzieli chyba

Tak się złożyło że grałem wczoraj u kumpla. Przy jednym obiekcie spotkałem slendera za rogiem.Generalnie trochę podskoczyłem,ale w chuj wystraszyłem się krzyku mojego kompana,który spierdolił za fotel
Zgłoś
mesiash 2012-08-29, 22:29
To jest druga najstraszniejsza gra po Doomie, ale nikt mi nie powiedział że tutaj znalezienie Slendermana oznacza przegraną, więc jak po zebraniu chyba 3 kartek okazało się że muszę grać od nowa bo go złapałem to olałem sprawę
Zgłoś
normale 2012-08-29, 22:41 3
Chcecie straszną grę? Zagrajcie sobie w Dead space 2. Gra dynamiczna, wciąga, a grafika niezła. Do tego trochę sadystyczna:)
Zgłoś
Perhydrol 2012-08-29, 22:45 4
normale napisał/a:

Chcecie straszną grę? Zagrajcie sobie w Dead space 2. Gra dynamiczna, wciąga, a grafika niezła. Do tego trochę sadystyczna:)

Albo amnesia
Zgłoś
smiechlem 2012-08-29, 22:58 3
normale napisał/a:

Ty pizda jesteś że boisz się grać w dead space 2 ?

PS: sory ze przez przypadek dałem ci piwo.
Zgłoś
gumol 2012-08-29, 23:03
@_SwK_

A napisał, że się boi? Nie spinaj się tak stary. A gra faktycznie trzyma fajny klimat horroru.

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów