📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
O hipsterach się mówiło rok temu... i już wszystko na ich temat zostało powiedziane
Boże jedyny nigdy nie przepadałem za tym grubasem ale ten blondzjeb i ta małpa z Kongo to już wyjątkowe spierdoliny.
Weź lepiej zrób coś ze swoim życiem, bo wrzucaniem takiego materiału daleko nie zajdziesz.
Hipster to ciota i nierób.
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
O hipsterach się mówiło rok temu... i już wszystko na ich temat zostało powiedziane
I nadal są...
I tyle w temacie
P.S. Uważam że Popek jest ćwierćinteligentem który wypłynął tylko dzięki podobnym sobie łykającym każde gówno jak cygańskie pelikany, ale w tym filmie akurat miał rację
Przystojny_Józef napisał/a:
Oglądając takie gówno wcale nie jesteś lepszy.
Weź lepiej zrób coś ze swoim życiem, bo wrzucaniem takiego materiału daleko nie zajdziesz.
bym cyk cyk nie widzę nic złego w noszeniu obcisłych spodni jeśli ma się jaja
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów