18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Kilka słów o karze śmierci
e................y • 2014-01-19, 23:57
Jako, że od jakiegoś czasu temat śmierci stał się dość popularny, wrzucam dzisiejszy wpis, który pojawił się na fanpejdżu
Moraine

"Niech wszyscy gorący przeciwnicy kary śmierci i wierzący w resocjalizację zgłoszą się do udostępnienia pokoiku dziecięcego dla pana Trynkiewicza w swoich domach, aby ten nowy obywatel mógł razem z waszymi pociechami wrócić do życia na wolności. Nie ma chętnych?

Lewackie pieprzenie kończy się gdy prawdziwy skurwysyn wychodzi na wolność. Wtedy pada blady strach na wszystkich także na psychologów, socjologów, polityków i innych czarodziei którzy zwykle ględzą w telewizji swoje głodne kawałki o nowoczesnej Europie przeciwnej karze śmierci oraz sile resocjalizacji. Od kilku tygodni widzę te samy twarze tym razem jednak blade ze strachu... kombinujące jakby tu nagiąć prawo byle tylko nie doszło do wypuszczenia tego gada. Żaden postępowiec nie jest bowiem w stanie zagwarantować, że Trynkiewicz kogoś nie zabije po wyjściu. Oni dają tym samym najlepszy argument za karą śmierci. "
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
graszko 2014-01-20, 11:26 1
elBiaauawy napisał/a:

Żaden postępowiec nie jest bowiem w stanie zagwarantować, że Trynkiewicz kogoś nie zabije po wyjściu. Oni dają tym samym najlepszy argument za karą śmierci. "

Oj biedny człowieku!
Nikt nie jest w stanie zagwarantować, że ktokolwiek na wolności nie będzie zabijał.
Nie o to w tym wszystkim chodzi. Chodzi o odpowiedź na pytanie co jest ważniejsze? Potencjalne zagrożenie dla jakiegoś dziecka w Polsce po wyjściu Trymkiewicza, czy też pewne i konkretne naruszenie zasad praworządności w Polsce.
Ciężko mi odpowiedzieć na pytanie co na prawdę jest ważniejsze. Od tego są poliitycy.
Przestrzegam was tylko przed niedocenianiem wartości praworządności. Ludzie byli gotowi do walki na śmierć i życie i ginęli tysiącami, aby doprowadzić do sprawiedliwości i praworządności, patrz: Rewolucja Francuska.
Zgłoś
xjan 2014-01-20, 11:28 4
Rozwiązanie na niezabijanie już dawno wymyślone. Robisz gułag w którym wszyscy przestęcy zapierdalają na siebie i regulamin gułagu. Kto próbuje ucieknąć może zostać zastrzelony przy próbie ucieczki. I problem kary śmierci rozwiązany. Ja sam jestem również przeciwinikiem kary śmierci (zawsze można kogoś wrobić, albo zeznania na odpierdol i takie tam, a życia już nie wrócisz).
Zgłoś
JaroC 2014-01-20, 11:30 1
up^ a 50 lat gułagu wrócisz?
Zgłoś
Kine 2014-01-20, 11:35
@xjan zgadzam się w 100%, niech zapierdalają w łagrze ale przy takiej skrajnie wycieczajacej pracy, 16h na dobę na przykład zapierdalać i autostradki robić. Chuj że bez sprzętu, chuj że powoli ale by zawsze coś szło. A jakby kogoś niewinnie oskarżyli to ma szanse doczekać sięwyjścia
Zgłoś
S................t 2014-01-20, 11:37 1
xjan, wszyscy będą próbowali uciekać bo śmierć przez rozstrzelanie będzie milsza niż mordęga w takim obozie. Lepiej pod groźbą tortur
Zgłoś
nieciekawe_natarcie 2014-01-20, 11:38 2
xjan napisał/a:

Rozwiązanie na niezabijanie już dawno wymyślone. Robisz gułag w którym wszyscy przestęcy zapierdalają na siebie i regulamin gułagu. Kto próbuje ucieknąć może zostać zastrzelony przy próbie ucieczki. I problem kary śmierci rozwiązany. Ja sam jestem również przeciwinikiem kary śmierci (zawsze można kogoś wrobić, albo zeznania na odpierdol i takie tam, a życia już nie wrócisz).

Zgłoś
Skyperian 2014-01-20, 11:46
Szkoda że w takiej sytuacji nie działa seryjny samobójca, to jest teraz chyba jedyne rozwiązanie, które nie nagięło by prawa w sposób oczywisty.
Zgłoś
B................i 2014-01-20, 11:49 2
Cały system więziennictwa w PL jest jakimś żartem. Zamknij kogoś na 20 lat w pokoiku a później wymagaj żeby wrócił do normalnego życia.

Poza tym samo to jest śmieszne, że trzeba takich ludzi utrzymywać i dlatego przede wszystkim Polska jako kraj niezbyt bogaty powinien stosować karę śmierci jako tańsze rozwiązanie. Skoro nie ma na szpitale i właściwie nie ma na wszystko to jak można być tak tępym by pieniądze wydawać na zbrodniarzy? Jeśli naprawdę chcą być aż tak humanitarni, to dobrze - niech nie będzie kary śmierci. Ale niech więzień sam na siebie zarabia.
Tutaj można by wykorzystywać więźniów jako tanią siłę roboczą, a właściwie darmową. Nie wiem, przedsiębiorstwa budowlane czy inne podpisywały by umowę z wiezieniem, a tamci wykonywali by za darmo najprostsze i najcięższe roboty. W zamian za to dostawali by posiłek i miejsce do spania. Nie chce robić? Kara śmierci.

Jest i humanitarnie, i pożytecznie, i jest większa szansa na resocjalizacje.

Ale lepiej utrzymywać chwasty kiedy normalni ludzie i uczciwi otrzymują głodowe emerytury.
Zgłoś
Emte92 2014-01-20, 11:59
co to za moda na czepianie się słowa lewak? Lewak to określenie osób lewicujących tzn ludzi z poglądami lewicowymi tzn wszelkie socjale, równość i inne pierdoły... jak ktoś się czepia tego określenia to musi mieć niezły ból dupy, oraz brak innych argumentów....

aaach, te lewaki...
Zgłoś
PhantomMask 2014-01-20, 12:13
w Polsce wypuszcza się psycholi i morderców którzy przez całą swą przeważnie śmiesznie niską odsiadkę twierdzą, że będą dalej gwałcić czy tam mordować, normalne, cywilizowane społeczeństwo dla własnego dobra pozbywało by się takich elementów. Ludzie którzy bronią kary śmierci oczywiście w mym mniemaniu są bardziej popierdoleni od tych co owa kara miała by dotknąć.
Polska to dżungla
Zgłoś
adagioo 2014-01-20, 12:32
"W czasie odbywania służby wojskowej porwał i wykorzystał seksualnie chłopca ze szkoły podstawowej, za co sąd wojskowy skazał go na karę jednego roku pozbawienia wolności. Podczas przerwy w odbywaniu kary dopuścił się molestowania seksualnego 12-letniego chłopca za co otrzymał kolejną karę – 1,5 roku pozbawienia wolności. Ponownie w czasie przerwy w odbywaniu kary (udzielonej w związku z chorobą matki celem opieki nad nią), 4 lipca 1988 roku, zwabił do swojego mieszkania przy ulicy Działkowej, przypadkowo spotkanego, 13-letniego Wojciecha Pryczka. Następnie chłopca zgwałcił i udusił. Ciało ofiary zakopał w lesie.
29 lipca 1988 roku, w podobnych okolicznościach, zwabił do swojego mieszkania i zabił nożem trzech chłopców: 11-letniego Tomasza Łojka, oraz 12-letnich Artura Krawczyńskiego i Krzysztofa Kaczmarka. Ciała wszystkich ofiar po kilku dniach wywiózł do lasu i podpalił. Zostały one znalezione przez grzybiarza."

NO kurwa, czy to za mało, żeby ktoś zasłużył sobie na dożywocie? W takim razie to trzeba zrobić, na co można sobie pozwolić w tym kraju? To nie jest normalne, że w społeczeństwie, w kraju "europejskim", ludzie boją się, że jakiś psychol wyjdzie niedługo na wolność i zacznie robić krzywdę ponownie ! Gdzie ja kurwa żyję ?!
Zgłoś
pulqita 2014-01-20, 13:16
Jak dla mnie to jest mi przykro, że nie pokażą jego mordy. Tyle w temacie.
Zgłoś
Cyrk 2014-01-20, 13:19
pulqita napisał/a:

Jak dla mnie to jest mi przykro, że nie pokażą jego mordy. Tyle w temacie.

Wyszukiwanie rzeczy w necie będzie dopiero w drugiej klasie gimnazjum?
Zgłoś
pgpgpg 2014-01-20, 13:20
elBiaauawy napisał/a:

Jako, że od jakiegoś czasu temat śmierci stał się dość popularny

akurat temat śmierci był tutaj zawsze popularny
Zgłoś
vass 2014-01-20, 13:32
Cyrk napisał/a:

Akurat III RP pod względami społecznymi jest na lewo od PRLu, więc kontrargument z dupy.

Co Ty możesz o tym wiedzieć, nie masz zielonego pojęcia jak było za komuny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem