📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kumpel wczoraj wrócił z UK na sylwka do Polski. Pracuje tam na magazynie. Znaczna większośc to murzyni. Praca polega na pakowaniu jakichś ksiażek (taka typowa praca dla patoli - sam to tak nazwał). Robi tam bo to początek i nie miał gdzie sie zaczepić. Po 2 miesiącach dostal awans na "kierownika" jakiegos działu bo szefostwo stwierdzilo że on między murzynami sie zbytnio wyróżnia....był zwyczajnie zbyt pracowity. Dostał wierszą kase a pracy ma w zasadzie mnie tyle że przy papierkach więcej siedzi. Nie chce generalizować, ale tamci murzyni są leniwi w chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów