Proszę tylko spojrzeć jak skuteczne działania podjęliśmy w celu ograniczenia prędkości na tym odcinku.
Proszę tylko spojrzeć jak skuteczne działania podjęliśmy w celu ograniczenia prędkości na tym odcinku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Progi zwalniające to jedna z największych głupot na tej planecie.
Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozjebane podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka
Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozjebane podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka
Ja bym w ogóle odebrał wszystkim prawa jazdy i zdelegalizował pojazdy mechaniczne, 0 dostępu poza służbami . Samochody są niebezpieczne i giną przez nie setki ludzi rocznie, a jaki się znajdzie jakiś szaleniec celowo rozjeżdżający ludzi, jak w Niemczech? O smogu nie wspominam i efekcie cieplarnianym.
Niech w końcu ktoś zadba o bezpieczeństwo ludzi i przyszłych pokoleń!
Debilowi wszystko wydaje się być głupie. Są właśnie po to, żeby zmusić debili do wciśnięcia hamulca. A jak nie, to szybka karma i rozj***ne podwozie jak na filmiku. Gdyby to zależało ode mnie, to montowaliby czujki prędkości, i na takich półmózgów wyskakiwałyba kolczatka
Umyj fure niedziela się zbliża... Kurwa kolejny Polaczek maniak tłuczenia zawieszenia na nowej drodze... Niech jeszcze zaczną je montować na A i na S najlepiej co 30m. Rozumiem przy szkołach ale czasami to ludzi pojebało..
Pierwszą część przemilczę, ale druga ma o tyle sensu, że nie każe przepisowych kierowców kosztami naprawy zawieszenia co pół roku. Co to kurwa ma być za sprawiedliwość, że za kilku debili łamiących przepisy, płacić muszą wszyscy. Do tego montują wszędzie te cholerne plastikowe, które najbardziej zawieszenie niszczą.
Ja bym w ogóle odebrał wszystkim prawa jazdy i zdelegalizował pojazdy mechaniczne, 0 dostępu poza służbami . Samochody są niebezpieczne i giną przez nie setki ludzi rocznie, a jaki się znajdzie jakiś szaleniec celowo rozjeżdżający ludzi, jak w Niemczech? O smogu nie wspominam i efekcie cieplarnianym.
Niech w końcu ktoś zadba o bezpieczeństwo ludzi i przyszłych pokoleń!
Zgadzam się z tym nieironicznie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów