📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
@up chyba srac do kibla, tamci przynajmniej nie siedza przy kompie i nie pierdola glupot tak jak ty przy kompie od rana do nocy
edit: dobra, już mam Chumbawamba - Tubthumping jak coś
jade bardziej bokiem;]
5% umiejętności 10% ułożenie bil 85% farta i powtarzania uderzenia
też tak umiem, ale mi się nie chce.
omicronns napisał/a:
5% umiejętności 10% ułożenie bil 85% farta i powtarzania uderzenia
Powiedz mi dokładnie gdzie mieszkasz to pożyczę Ci dwie dychy, kamerę i zapierdalaj na wynajętym stole nakurwiać tak, bo to tylko powtarzanie...
Zawsze chciałem mieć stół do bilarda w domu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów