18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
batiolo 2013-01-23, 13:44 1
kurde, gram co tydzień w kosza po półtorej godziny, każdy ma jakis ochraniacz, czy to na kolano, czy na kostkę, bandaży od chuja i każdy mecz czuje jeszcze dwa dni po obiciach na żebrach, a tu wchodzi Bongman i mowi, że to gra dla lalusiów. Dobre.

Proponuje poznać zasady gry, popatrzeć nba, plk, eurolige i zrozumiesz jak mocno fizycznie trzeba być przygotowanym do gry. Zasłony, jakieś przekazania, gra pod koszem, do tego trzeba byc cholernie mocnym. No ale jesli ty nie masz pojęcia o tym, że gracza z piłka nie mozna z bara potraktować to chyba faktycznie pozostań przy tworzeniu postow na sadolu...
Zgłoś
prowler 2013-01-23, 13:53
nieźle, hadzbe!
Zgłoś
NieLubieRyb 2013-01-23, 14:02
biali nie potrafia skakac.
Zgłoś
kakt0s 2013-01-23, 14:13 3
Bongman specjalnie dla Ciebie LALUSIU.
Leszczu nie grales w prawdziwą koszykówkę to sie nie wypowiadaj!
Zgłoś
luxik1988 2013-01-23, 14:55 1
Pokahontaz - dlaczego mówisz, że rozgrywający nie uczestniczy w większym kontakcie. Większość rozgrywających w NBA (np. Rajon Rondo, Chris Paul) regularnie nosi ochraniacz na szczękę. Dynamiczne wejścia pod kosz prawie zawsze kończą się kontaktem z zawodnikami podkoszowymi.

Bongman - Skoro tak łatwo zraziłeś się do koszykówki po jednym meczu, to dziwię się dlaczego jeszcze nie skasowałeś konta na sadisticu. Wszyscy Cię tutaj cisną, więc już dawno powinieneś odpuścić.
Koszykówka bardzo często jest sportem brutalnym. Tacy zawodnicy jak Ron Artest (Metta World Peace) lub Serge Ibaka bardzo często napierdalają się w trakcie meczu. Każdy kto choć trochę grał w kosza wie ile trzeba się namęczyć pod koszem, aby zebrać piłę.

Gość na filmiku stylem przypomina mi trochę Russela Westbrooka albo Geralda Greena. Zajebiście elastyczny. Ale chyba do Blake'a Griffina trochę mu brakuje.

hadzbe - wielka pochwała za Twoją pasję. Fajnie, że jako jeden z nielicznych wolisz zrobić coś dla zdrowia, zamiast siedzieć cały czas przed jebanym komputerem jak Bongman.
Zgłoś
polik95 2013-01-23, 16:20
robię tak na orliku pfff, nie no szacun dla typa :p
Zgłoś
Rzelek 2013-01-23, 21:43
Bongman, nie ma to jak zagrać raz na sks w gimnazjum i mianować wszystkich koszykarzy lalusiami

Zgłoś
Pokahontaz 2013-01-23, 22:02
luxik1988 napisał/a:

Pokahontaz - dlaczego mówisz, że rozgrywający nie uczestniczy w większym kontakcie. Większość rozgrywających w NBA (np. Rajon Rondo, Chris Paul) regularnie nosi ochraniacz na szczękę. Dynamiczne wejścia pod kosz prawie zawsze kończą się kontaktem z zawodnikami podkoszowymi.

Za czasów gdy ja jeszcze grałem to rozgrywający nie dostawali szczególnie po ryju
Zgłoś
siwy66 2013-01-23, 22:03
Bongman ty kurwa młocie. W koszykówke grają jedni z największych atletów na świecie. Jeśli chodzi o wyniki siłowe to NBA wyprzedza tylko NFL(futbol amerykański). Tylko po co koszykarz ma wyciskać 150kg na klate ? No po to żeby przepychać innych lub móc ich bronić. W NBA przy 2m ważą 100kg i skaczą koło 1m. Nie mówiąc o LeBronie 204cm 115kg. Zobacz sobie jak on wygląda i jak myślisz po co mu taka muskulatora sokoro "to jest sport dla laleczek". Nie znasz się to nie się nie wypowiadaj oglądaj marnych kopaczy którzy przewracają się na prostej drodze i leżą później 2minuty na murawie. W NBA wprowadzono ostatnio zasade za aktorstwo które jest karane finansowo.
Zgłoś
michalek12 2013-01-23, 23:20
A mówią że biali nie potrafią skakać XD
Zgłoś
hadzbe 2013-01-24, 1:05
nie tylko wsadzam..czasem ogladam jeszcze baby z kut** i inne cuda na hardzie

a czy biali nie potrafią skakac? no ja sie nie zgodzie bo przy 178cm wygrale 10 konkursów wsadow calej polsce !

biali musza tylko 3x ciezej zapier** na to
Zgłoś
bialy104 2013-01-24, 2:16
@hadzbe a ty co lipek ?

Bongman wiem, że to typowy post pod trolling. Ja przy 198cm wzrostu i 101kg wagi nie raz zostałem zaskoczony na osiedlowym graniu jak dostałem z łokcia w ryj, więc nie pierdol mi tutaj, że to sport dla lalusiów bo chyba nie grałeś nigdy z nikim bardziej ogarniętym w tym sporcie.

Najlepsze porównanie topowego piłkarza i koszykarza
Zgłoś
hadzbe 2013-01-24, 11:07
ja nie lipek:) ja hadzbe.
a lipek to obecnie najlepszy dunker w polsce i jeden z najlepszych na swiecie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem