18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Luis 2013-01-20, 18:49
14godzin temu mógł dodać to jakiś użytkownik na YT, ale np 3 lata temu też mógł to dodać ktoś inny pod inną nazwą... lol ?l ;P
Zgłoś
Loki91 2013-01-20, 19:18 2
Niektórzy uważają YT za źródło informacji z pierwszej ręki jak widać
Zgłoś
radosny25 2013-01-20, 19:56
dobry musi miec kolo wyskok
Zgłoś
BongMan 2013-01-23, 12:44 1
Technika przy rzutach i wsadach jest spoko, ale ogólnie to gra dla niedotykalskich lalusiów, zdążyłem zauważyć. Lekko przesuniesz przeciwnika barkiem podczas walki o piłkę - faul
Zgłoś
stworek 2013-01-23, 12:47 1
BongMan napisał/a:

Technika przy rzutach i wsadach jest spoko, ale ogólnie to gra dla niedotykalskich lalusiów, zdążyłem zauważyć. Lekko przesuniesz przeciwnika barkiem podczas walki o piłkę - faul

Tak samo jak piłka nożna
Zgłoś
patrykbas 2013-01-23, 12:49
@up, bo oba te sporty są dla ciot
Zgłoś
SzybkiSasza 2013-01-23, 12:49 5
Tak, tak BongMan, lepiej siedzieć i dodawać nowe posty na Sadolu Chyba nigdy z kumplami w streeta nie grałeś...

Niedotykalskich? Jakiś roczek temu graliśmy z ziomkami na Agricoli, ja waga ciężka (ok 105 przy 192cm), reszta też nie chucherka i przychodzi ekipa "młodziaków" - na oko gimnazjum... Pytają, czy może zagramy na 2 kosze na drużyny - my, że spoko. Pierwsze, co zrobili, to założyli ochraniacze szczęk a potem... Się działo Młodzi nas rozgromili, ale niewiele
Ja np. kilka razy leżałem w parterze, raz z przetrąconym barem, ale nie mazgailiśmy się, tylko graliśmy dalej

Jeszcze chcesz powiedzieć coś o lalusiach?
Zgłoś
Leginek 2013-01-23, 12:50 1
Boże BongMan, milcz bo się tego słuchać(czytać) nie da.
Zgłoś
Hanys91 2013-01-23, 12:58
biali ludzie też potrafią skakać
Zgłoś
BongMan 2013-01-23, 13:20
SzybkiSasza, no w streeta nie grałem i nie o tym się wypowiadałem. Chodziło mi o zwykłą koszykówkę. Biegnie koleś i kozłuje, wbiegłem przed niego, wsadziłem rękę pod jego rękę w momencie jak piłka się odbijała od ziemi, przejąłem ją, a gościa odepchnąłem barkiem i pobiegłem z piłką dalej. Myślałem, że to normalne zagranie, a tu mi lament podnoszą, że faul. To był pierwszy i ostatni raz jak grałem w kosza.
Zgłoś
cripkillah 2013-01-23, 13:21
Że wrzucone 14h temu, nie oznacza, że nie było.
AdBuster pojawia się tu 5min po dodaniu xd
Zgłoś
Pokahontaz 2013-01-23, 13:25 1
@Bongman i cała reszta

Fakt, w koszykówce gość który ma piłkę jest traktowany jak ciota, każde dotknięcie mocniejsze jest traktowane jako faul a przejmowanie piłki powinno odbywać się w sposób niesamowicie precyzyjny i techniczny. Największa napierdalanka (tak, tu wy się śmiejecie) rozgrywa się pod koszem podczas walki i piłkę, jak ja jeszcze grałem to napierdalaliśmy się tam mocno (fakt, nie jest to rugby ani futbol amerykański, ale zdecydowanie dało się odczuć, że to sport kontaktowy). Koszykówka to sport który wymaga zajebistej techniki, rozgrywający nigdy nie uczestniczy w większym kontakcie ale cała reszta zawodników (szczególnie center i silny skrzydłowy) tłuką się na potęgę
Zgłoś
miniszuta 2013-01-23, 13:29
Jebany o.o
Zgłoś
hadzbe 2013-01-23, 13:42 6
czym sie jaracie ? w Polce jest masa lepszych gosci od niego.

macie tu filmik ze mna a nie wspomne ze jest w Polsce masa lepszych gosci niz ja !

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem