📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Raczej nie ma w tych zdjęciach nic sadystycznego..
Sadystyczne w sumie nie są, ale i tak są dobre, leci piwko
2. dziewczyna z chin chciała popełnić samobójstwo,po tym jak jej narzeczony odwołał ślub,w momencie,gdy skoczyła z 4 piętra,mężczyzna złapał ją i uratował jej życie
3. 2-letnia dziewczynka karmi matkę,która nie ma rąk
4. jego ostatnim życzeniem było zobaczyć jego kucyki
5. hindus żyjący na ulicy czeka na darmowe jedzenie z meczetu w stolicy Indii
2. dziewczyna z chin chciała popełnić samobójstwo,po tym jak jej narzeczony odwołał ślub,w momencie,gdy skoczyła z 4 piętra,mężczyzna złapał ją i uratował jej życie
Zdjęcie o zabarwieniu sadystycznym :
Donald Tusk wydymał 40 mln Polaków na kasę i ma się dobrze
Donald Tusk wydymał 40 mln Polaków na kasę i ma się dobrze
Rock.
RockyWood napisał/a:
Gdyby Indie przyłączyć do UE to W KOŃCU Polska przestałaby być jednym z najbiedniejszych krajów wspólnoty
Indie i najbiedniejszy kraj? Indie to bogaty kraj ludzi. Gdyby przyłączyła do UE była by 4 najbogatszym państwem w Unii.
Jeśli chodzi o PKB są na 11 miejscu, a Polska na 22.
siema
mika93 napisał/a:
1. nauczyciele w Indiach zorganizowali lekcje dla bezdomnych dzieci
Ty tak serio ??
RockyWood napisał/a:
Gdyby Indie przyłączyć do UE to W KOŃCU Polska przestałaby być jednym z najbiedniejszych krajów wspólnoty
Indie mają wyższe PKB(parytety siły nabywczej) a jeżeli Polska, która nawet nie jest członkiem g20 jak Indie
przecież to są najlepsze zdjęcia cyknięte w 2012 czy 2013 roku World Press czy coś takiego
Widziałem w gazecie
Widziałem w gazecie
Chyba komuś się coś pojebało z tymi Indiami. Indie to biedny kraj, a wskaźniki makroekonomiczne to tylko jakieś tam ciekawostki, które nie mają odniesienia do tego jak się tam żyje. W PPP wyprzedzamy Holandię, ale czy to o czymś świadczy? Poza tym w rankingu wolności gospodarczej Indie są gdzieś koło 120 miejsca co pozwala myśleć, że gdyby Indie były w UE, to ludzie co najwyżej masowo by stamtąd spierdalali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów