Wpierdolisz patusowi że go wywiozą do szpitala . To szpital z automatu zawiadamia psy o pobiciu durniu
Skończ powtarzać mity. Nie, nie zawiadamia chyba że im typ zejdzie. Koniec pierdolenia.
ścierwojady kacapskie tfu!
Noszę nóż od codziennie. Broń czasami.
Żadna lewacka ciota nie wmówi mi, że lepiej dać się pobić, niż obronić. Jeśli ktoś tak myśli, niech spierdala na Lampedusę do murzyńskich kutasów. Jestem typowym redneckiem, czyli normalnym gościem. Patriotą, który broni swojego kraju, swojej rodziny i siebie.
Widać. Boje się, że patrioci mają broń. Trącisz takim myśleniem jak ci trzej z filmu.
Generalnie gaz, nie ma sił. Polecam żelowy. Nie poleci tam gdzie trzeba.
To widze ze nie masz pojecia co sie dzieje po walnieciu palka teleskopowa. Znam goscia ktory w samoobronie uszkodzil typowi podstawe czaszki.
z tego co pamiętam to pałką teleskopową to się bardziej w nogi bije a nie w głowę
ja pier do le ,czy każdy musi powtarzać jakieś brednie click baity gdzie "bronił się - poszedł siedzieć na 20 lat a bandyta wyszedł na wolność i tamten mu płaci alimenty" naprawdę ludzie, dajcie się pobić i wyruchać... bando lamusów XD
Oczywiście wojownicy ulicy Z ZASADAMI w trzech na jednego
Znam taki właśnie przykład lamusie wiec skoncz pierdolic transie jebany. Idz zwalic koniura lepiej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów