📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jest stiwo... jest browar
podziwiam wasze poczucie humoru, drodzy plebianie.
ameryka ją dotyka ];-D
spasione świnie ...
prawie każdy amerykanin mógł wystąpić w roli tych dwóch
Jeszcze pokazują jak ludzie niby prawie żygają. Reżyserowane gówno
Stivi w koszuli wygląda ... jakoś normalnie.
żól który był dzisiał u mnie w biedronce mógłby potańczyć koło niej, efekt był by gorszy
Myślałem że Prestona dadzą...
ale i tak piwko za Steve-O...chociaż wolałem akwarium z wężami czy prąd
Pawia na koniec też mógłby puścić
ale i tak piwko za Steve-O...chociaż wolałem akwarium z wężami czy prąd
Pawia na koniec też mógłby puścić
A oglądał ktoś polską wersję "Kilerskie karaoke" ? Byłem na nagraniu tego gówna, taka żenada np. jakaś aktorzyna nie mogła dopuścić aby świeczka zgasła podczas śpiewania... No super pomysł pewnie i tak zmontują ten szajs tak, że ludzie kupią tą ściemę. Jedyne co było fajne, to fakt, że Pawelec z radia eska (też jakiś szajs) wp****olił się dwa razy do tej samej dziury i rozwalił lampę doświetlającą scenę. Aha zapomniał bym dodać, że wszyscy ludzie wygrywający wycieczki byli podstawieni a zegar odliczający kilometry też działał jak chciał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów