📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Napęczniały mi kule strasznie, chyba zaraz trysnę
ANALizator napisał/a:
Ja pierdolę koleś. Usuń konto aż przykro patrzeć na te twoje komentarze
Ten "Łokietek" na początku filmu- co on chciał osiągnąć, oprócz bólu, który towarzyszy poważnemu złamaniu kości łokciowej- czy on poważnie myślał, że swym wątłym ciałem rozbije tę szafkę (czy na co on tam skakał)?
ANALizator napisał/a:
wejdź na harda jest tam paru kolesi wkładających sobie w dupę całe ręce - czyli coś skrojone pod Ciebie
Co za wysyp debili. Ktoś się kładzie na drodze ryzykując życie dla pieniędzy a kierowca widząc go rozjeżdża. Niemniej widok zaszczanego murzyna i sponiewieranego graficiarza idealnie poprawia dzień
Lewacka nigetka bez zębów będzie lepiej obciągać komunistyczne kutasy.
Salieri16000 napisał/a:
Ten "Łokietek" na początku filmu- co on chciał osiągnąć, oprócz bólu, który towarzyszy poważnemu złamaniu kości łokciowej- czy on poważnie myślał, że swym wątłym ciałem rozbije tę szafkę (czy na co on tam skakał)?
Facio marzy o byciu wrestlerem. Ma kanał na YT (super humman) a na nim z 50 filmów jak skacze z tych palet na całą masę różnych gówien ( drut kolczasty, mikrofalówki, jarzeniówki itp)
Leje się białe już, jest wesoło
Haha najbardziej mnie rozbawiło to przejechanie w chinach, bardzo skuteczne a jednocześnie zadbał by truchło nie zaplątało się w kołach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów