Świetne efekty jak na amatorski film, autorzy podali, że całość kosztowała 2500 $.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Świetne efekty jak na amatorski film, autorzy podali, że całość kosztowała 2500 $.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2500$ bo trwa tylko 06.22 doliczając napisy koncowe
Super... Kiedyś oglądałem Rosyjski film powojenny o kolesiu goniącym krowę... Koleś cały jebany film gonił tą pierdolona krowę a gdy w końcu ja dogonił, film się skończył.
Dziś w dobie super kompów, wystarczy zmienić krowę na żołnierza US, dodac kilka sztuczek i już jest hicior.
Wszystko super fajnie, ale fabuła cały czas jak w nudnym filmie o krowie...
Dziś w dobie super kompów, wystarczy zmienić krowę na żołnierza US, dodac kilka sztuczek i już jest hicior.
Wszystko super fajnie, ale fabuła cały czas jak w nudnym filmie o krowie...
wcale nie wyglądają jak typy z Killzone'a a raczej jak pierdolony Bojsband!
Tak w hollywoodzkich produkcjach wystarczą trzy "gwiazdy" i z budżetu produkcji znika 60 mln dolarów
Hehe acoog ze zmiennym przybliżeniem , kiedy twórcy filmowi się nauczą
Widać na zachodzie są już tak przed nami, że nawet amatorskie filmy robią lepsze niż my oficjalne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów