Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szanuję go także za próby dialogu z przedstawicielami innych wyzwań, które będąc papieżem podejmował. Joseph Ratzinger wiele z tych nici dialogu zerwał...
Wyzwań? To co, oni się na pojedynki Pokemon wyzywali, czy wyzywali swoje stare?
Z tego miejsca pozdrawiam ziejących nienawiścią do wszystkiego, co bliskie polskiemu sercu
Wyzwań? To co, oni się na pojedynki Pokemon wyzywali, czy wyzywali swoje stare?
Chciałeś się przyczepić do błędu, który popełniłem i sam żeś jeden zrobił:
Wyzwań =\= wyzwisk
Ale piwko Ci postawię za dobre chęci. Może następnym razem się uda
Ale na tym koniec. Gosc byl starym pierdem, hipokryta, chroniacym swoich kolegow lubujacych sie w dzieciecych tylkach. Do tego mozna go nazwac ludobujca bo w imie jakis pierdolonych dogmatow sprawil ze 1/3 Afryki jest zahiviona. Wystarczylo nie nadawac na kawalek gumy by ocalic miliony. Ale pi co skoro siedze na zlotym tronie, rypie ministrantow i uznaje sie za polboga.
Watykan był strasznie skostniały kiedy JP zaczął papieżyć i to i tak osiągnięcie że zrobił Tyle ile zrobił. Mam wrażenie że niektórzy myślą że jak jesteś papieżem to niczym w średniowieczu możesz wszystko wszystkim kazać bo jak nie to klątwa i ekskomunika:D
Do tego mozna go nazwac ludobujca bo w imie jakis pierdolonych dogmatow sprawil ze 1/3 Afryki jest zahiviona. Wystarczylo nie nadawac na kawalek gumy by ocalic miliony. Ale pi co skoro siedze na zlotym tronie, rypie ministrantow i uznaje sie za polboga.
Spoko że prezerwatywa chroni przed wirusem HIV
Podczłowiek jakiś, kurwa.
Fascynuje mnie skąd się wziął pogląd części ateistów że każdy ksiądz to pedofil, a jeśli nie to przynajmniej pedofilów ukrywa oraz pogląd że jak ktoś powie że wierzy to od razu musi być głąbem który zamiast mózgu ma radio M i tv trwam:)
Zajebiście to ująłeś i za to masz piwo.
Cóż, niestety w Polszy dużo ludzi widzi na czarno albo biało.
Mikołaj Kopernik,Joseph Conrad,Maria Skłodowska-Curie, Henryk Sienkiewicz, Józef Piłsudski, Jan Matejko, Fryderyk Chopin, Jan Heweliusz, Kazimierz Wielki, Bolesław Prus, Stanisław Lem...
To są kurwa wielcy Polacy, a nie jakiś szaman w białej todze, który lubił kremówki i krył tych, co lubią dzieci...
Żaden z nich nie grał w tibje więc byli frajerami a nie wielkimi polakami...
Spoko że prezerwatywa chroni przed wirusem HIV
Prezerwatywy chronią przed wirusem HIV w 80-95%, więc po co głupoty opowiadasz?
Jesteś ateistą ? Super i teraz przestań pieprzyć.
Jesteś wierzący ? Super i teraz też przestań pieprzyć.
Ogarnijcie się ludzie. Może według ateistów ludzie wierzący są debilami etc. ale co cięto kurde obchodzi ?
Każdy podejmuje swoją decyzję i nic z tym nie zrobisz. Więc przestańcie się nawzajem obrażać bo jest niezliczona ilość lepszych tematów do omawiania niż religiach.
Co do Wojtyły:
Był dobrą osobą. Czasami dobrze mówił. Co do prezerwatyw to tego tematu nie poruszam. Każdy ma swoje wizje i mogę to tolerować.
Henryk Sienkiewicz wielkim Polakiem? No to widzę że ci dobrze mózg wyprali w szkole...
druga sprawa. czemu ku.rwa nie mowicie o tym ze zwykli ludzie (świeccy, cywile etc.) tez ruc.haja po katach dzieciaki? przeciez jest o wiele wiecej przypadkow kiedy zwykly tatus, mąż posuwa dzieciaka, ale wszyscy przypie.rdalaja sie tylko do ksiezy, bo co? bo oni slubowali czystosc i tego typu bzdury? czyli parafrazujac to stwierdzenie mozna powiedziec ze zwyklemu tatuskowi z zascianowej wiochy bardziej wypada zerżnąć na ostro swojego synka.
pozdro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów