📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spierdolił? W 2 lata zrobił więcej dobrego dla gospodarki niż jakikolwiek inny rząd po 89. Tu nawet nie ma co mówić o rządzie Donka, który albo się opierdala albo rozpierdala nam gospodarkę.
Głosowałem na PiS tylko dlatego, że nie było żadnej normalniejszej opcji(Korwin, którego nie było w większości okręgów). Tak, Jarek na pewno nie jest charyzmatycznym politykiem, ale i tak robi o wiele mniejszą wiochę niż taki Komorowski.
Mniej TVN-u, skupić się na tym co faktycznie dana partia zrobiła, a nie patrzeć po wizerunku medialnym.
Głosowałem na PiS tylko dlatego, że nie było żadnej normalniejszej opcji(Korwin, którego nie było w większości okręgów). Tak, Jarek na pewno nie jest charyzmatycznym politykiem, ale i tak robi o wiele mniejszą wiochę niż taki Komorowski.
Mniej TVN-u, skupić się na tym co faktycznie dana partia zrobiła, a nie patrzeć po wizerunku medialnym.
O, gimbusy znowu cieszą się Jarkiem
Mam 23 lata i stwierdzam że za Jarko było lepiej, niestety taka jest smutna przykra prawda. Tusk zasłania się wszystkim czy sie da byle uniknąć konsekwencji.
Kurwa co za gówno, każdy komu się to podoba musi byc popierdolony albo mieć 10 lat...
ITT: gimboateisci i pół mózgi popierające palikmiota bo on taki 'nowoczesny' przykład: "zrzucic krzysz, równouprawnienie bo to ważniejsze niż kryzys!"
aha i jestem za KNP a nie za pis
zainteresowanych zapraszam na priva ale nie gwarantuje ze odpowiem
aha i jestem za KNP a nie za pis
zainteresowanych zapraszam na priva ale nie gwarantuje ze odpowiem
prawda jest taka ze niema na kogo glosowac
wszyscy tacy sami tylko ubrani w inne piorka
yeabac polityke!
wszyscy tacy sami tylko ubrani w inne piorka
yeabac polityke!
Exoone napisał/a:
Kurwa co za gówno, każdy komu się to podoba musi byc popierdolony albo mieć 10 lat...
Kurwa masz 23 lata, a już Cie beret uciska w dynie
glosujcie dalej na po i pis "dla brechtu" - dzieki wam myslacy maja napewno "lepiej"
demokracja - 90% idiotow kontra 10% myslacych
pakicito napisał/a:
glosujcie dalej na po i pis "dla brechtu" - dzieki wam myslacy maja napewno "lepiej"
Ty oczywiście jesteś te 10% myślących i głosujesz na JKM niespełna rozumu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów