Dla ceniących sobie czas można oglądać od 00:50 s, dla budowania napięcia można obejrzeć całość.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo kurwa dobrze
Na chuj tam stał.
Kurwa ale jak go ryby opierdolą? A potem trafią na nasze stoły?
Halman napisał/a:
zanęta z kacapa...
baronturbina napisał/a:
Na chuj tam stał.
To i tak lepsza opcja niż jakby kacap miał trafić na stół nie opierdolony wcześniej przez rybki.
baronturbina napisał/a:
Na chuj tam stał.
Spokojnie, sankcje teraz są. Co najwyżej trafi do Chin. Będzie sprzedany jako "rybki faszerowane kacapem w pięciu smakach".
Znam tą akcję, smutna sprawa. Właściciel kutra wkrótce zbankrutował bo ryby się nie łapały, tak bardzo im sieci onucami waliły.
Powiem tak nie ma co oglądać, film produkcji kacpskiej. Miłej soboty.
Już kiedyś tu pisałem w podobnym przypadku. Mój ojciec pływał na "drobnicowych" jak to nazywali. Koło lat 70. Niedaleko Kanady tak chłopa wciągnęło ale była kra. Zrobili 3 kółka wokół tego miejsca i popłynęli dalej. Nikt go nawet nie szukał. Taka była polityka w tamtych latach.
siwybis napisał/a:
Wbrew obiegowej opinie, ryby gówna nie jedzą.
Pierdolisz. Chyba welonów nie miałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów