18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
duchh 2012-05-06, 16:08
trochę długo to trwało...
Zgłoś
Tuiq 2012-05-06, 16:09 2
Najman by przetrwał do drugiej rundy biegając od narożnika do narożnika.
Zgłoś
cannabis7777 2012-05-06, 16:11 4
To nie Najman, spójrzcie na tatuaż. Ale Najman skończyłby tak samo. Więc wychodzi na jedno

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
P................k 2012-05-06, 16:39
BongMan napisał/a:

Najman jest przejebany. Przegrał z Burneiką, a to o nim gadają więcej niż o zwycięzcy. Harcdorowy Koksu nagle gdzieś przepadł. Jakby Najman chciał to na popularności którą zyskał (nota bene dzięki hejterom) zrobiłby tyle hajsu, że do końca życia nie musiałby robić nic. Zresztą za samą walkę też pewnie niemało dostał. I to jemu jest do śmiechu bardziej niż internetowym napinaczom

nie myl popularności ze złą sławą
Zgłoś
typhoon_2008 2012-05-06, 16:45 1
To nie Najman.

wds
Zgłoś
think666 2012-05-06, 16:47 2
se7en napisał/a:

kurwa mać, czy wy jesteście tacy tępi, że jak się wam coś powie to od razu wierzycie?
1:47, jak ktoś mi powie, że to najman to gratuluję.

Zauważyłem ostatnio, że coraz mniej osób przejawia jakiekolwiek objawy poczucia ironicznego humoru.
Tak to nie Najman. Dlaczego autor napisał, że to Najman? Ponieważ poległ w 8 sekundzie walki (prawie) jak Najman.
Idę do Biedronki. Chcecie coś?

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Pener 2012-05-06, 16:56
think666 napisał/a:

Idę do Biedronki. Chcecie coś?

jakiś sok, może być pomarańczowy
Zgłoś
d................k 2012-05-06, 16:57
Który to najman?
Zgłoś
.................. 2012-05-06, 17:03
think666 napisał/a:

Chcecie coś?

Ja poproszę Twoją fotkę, na pw.
Zgłoś
borisklinga 2012-05-06, 17:18 2
Nimbo vs. Kajman

Zgłoś
peersil 2012-05-06, 17:55
A który to ten cały najman czary czy biały?
Zgłoś
LarryFoulke 2012-05-06, 19:02
bloodwar napisał/a:

Ten cały Najman to jakiś fenomen - walczy Polak z Litwinem a cała sala jak jeden mąż przyklaskuje Litwinowi a buczy na Polaka - o co chodzi? Gdyby np. w biegach narciarskich albo skokach choćby jeden człowiek w polskim barze ośmielił się NIE kibicować Małyszowi albo Kowalczyk tylko jakiemuś Litwinowi, to dostał by solidny pakiet ostracyzmu (a jeżeli by buczał czy gwizdał podczas faili polskiego zawodnika - także solidny wpierdol) a tu takie coś...

Bo jest taka zasada, że kibicuje się sportowcom.
No chyba, że Ty bywasz w takich barach, gdzie siedzicie przed telewizorem i wszyscy obecni krzyczą "IBISZ IBISZ ZAPOWIADAJ!".
Zgłoś
m................i 2012-05-06, 20:50

a nie podobny?
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-05-06, 22:12
Kiedy ta walka sie odbyła ?

btw to nie najman i tak na drugie mam Cpt obvious
Zgłoś
quarenas 2012-05-06, 22:27
Kimbo...lubię gościa, niezły wpierdol wszystkim spuszcza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów