Najman walczy z Kimbo Slice'm
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najman jest przejebany. Przegrał z Burneiką, a to o nim gadają więcej niż o zwycięzcy. Harcdorowy Koksu nagle gdzieś przepadł. Jakby Najman chciał to na popularności którą zyskał (nota bene dzięki hejterom) zrobiłby tyle hajsu, że do końca życia nie musiałby robić nic. Zresztą za samą walkę też pewnie niemało dostał. I to jemu jest do śmiechu bardziej niż internetowym napinaczom
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jaki Najman on by sie zesrał kałem przed foto tego goscia
modzgi napisał/a:
Najman walczy z Kimbo
przepraszam, co robi?
Marcinxxxxx napisał/a:
on by sie zesrał kałem
To Najman jest boxerem ?
Chciałbym sobie kupić worek do bicia, ale nie wiem czy się Najman zgodzi
nic nie mam do Najmana, ale jak widzę w opisie Najman walczy to automatycznie patrzę na długość filmiku
Ten cały Najman to jakiś fenomen - walczy Polak z Litwinem a cała sala jak jeden mąż przyklaskuje Litwinowi a buczy na Polaka - o co chodzi? Gdyby np. w biegach narciarskich albo skokach choćby jeden człowiek w polskim barze ośmielił się NIE kibicować Małyszowi albo Kowalczyk tylko jakiemuś Litwinowi, to dostał by solidny pakiet ostracyzmu (a jeżeli by buczał czy gwizdał podczas faili polskiego zawodnika - także solidny wpierdol) a tu takie coś...
1:47, jak ktoś mi powie, że to najman to gratuluję.
1:47, jak ktoś mi powie, że to najman to gratuluję.
znów go bolał brzuch ;x
Gimbaza komentuje bez oglądania zawartości... Modzgi, jak znokautowanym pięściarzem jest w tym filmie Najman, to kim jest Twoja Stara?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów