Kimmel znowu poprosil rodziców o... no sami zobaczcie (Angielski wymagany podstawowy)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Uwielbiam ten rodzaj sadyzmu
6-letni murzyn sra w pieluchę, pięknie.
Swoją drogą myślałem że bambusek wyciągnie z pieluchy gnata i zacznie strzelać- wrodzona agresja.
Ahahahaha niech ryczą
jak kurwa bachory mogą być rozpieszczone... a ja chciałbym wychować swoje - na takie jak te kilka sztuk pod koniec
Powiedzcie mi, jak wychować dziecko, żeby było zadowolone kiedy wpierdole wszystkie jego słodycze
Pufcik napisał/a:
głupie, rozpieszczone, grube amerykańskie dzieci
Nie wszystkie, wiedziałbyś, gdybyś oglądał do końca.
@Rafal1757
To najpierw wychowaj a potem pierdol glupoty.
Generalnie to ze 3-5 letnie dziecko sie rozplakalo bo matka zjadla im cukierki, to nie wiem gdzie tu jest rozpieszczenie. Dzieci maja inne priorytety i nie maja problemow takich jak dorosli, wiec brak cukierkow za ktorymi lazily po mieszkaniach pol wieczoru wywoluje uczucie przykrosci. Ale nie kurwa, rozpieszczone bachory, bo nie powiedzialy ze spoko, olazilem sie 5h, nazbieralem sobie cukierkow i mi je zjadlas, wszystko w porzadku ( no poza tym ostatnim ). U was pewnie wpierdalaliscie surowe mieso na sniadanie obiad i kolacje od 2giego roku zycia a ojciec was na smyczy wyprowadzal..
To najpierw wychowaj a potem pierdol glupoty.
Generalnie to ze 3-5 letnie dziecko sie rozplakalo bo matka zjadla im cukierki, to nie wiem gdzie tu jest rozpieszczenie. Dzieci maja inne priorytety i nie maja problemow takich jak dorosli, wiec brak cukierkow za ktorymi lazily po mieszkaniach pol wieczoru wywoluje uczucie przykrosci. Ale nie kurwa, rozpieszczone bachory, bo nie powiedzialy ze spoko, olazilem sie 5h, nazbieralem sobie cukierkow i mi je zjadlas, wszystko w porzadku ( no poza tym ostatnim ). U was pewnie wpierdalaliscie surowe mieso na sniadanie obiad i kolacje od 2giego roku zycia a ojciec was na smyczy wyprowadzal..
Lemoniada dla dzieciaków od 4:15 i piwo dla rodziców za ich wychowanie w ten sposób.
Z początku wkurwiały mnie te dzieci, ale te z końca zupełnie rozmiękczyły . Niesamowite są, chyba się tu nie nadaję
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów