Szkoda, ludzie na wózkach sprawdziliby się w samochodówkach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chamskie jak chuj, jeszcze dzieci w to mieszać, rozumiem czarny humor, a jak by to był twój syn na wózku tez byś robił takie memy ? pozdro dla rydzyka
@rados90
Skończ pierdolić
Wielce bronisz walców na chodniku a sam zapewne walisz do zdjęć kobiet z sadistica
btw
hah kurwa mocne
To jest właśnie czarny humor
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Skończ pierdolić
Wielce bronisz walców na chodniku a sam zapewne walisz do zdjęć kobiet z sadistica
btw
hah kurwa mocne
To jest właśnie czarny humor
rados90 napisał/a:
chamskie jak chuj, jeszcze dzieci w to mieszać, rozumiem czarny humor, a jak by to był twój syn na wózku tez byś robił takie memy ? pozdro dla rydzyka
słaba prowokacja
rados90 napisał/a:
Kolego przesympatyczny !!!
Chyba niechcąco pomyliłeś portale traktujące o szeroko pojętym humorze. ten, na którym własnie się znajdujesz porusza tematykę humoru tzw. czarnego (sama nazwa portalu już może Cie naprowadzić na tematykę jaką w nim odnajdziesz).
Mając na uwadze powyższe wiedz, że dzieci bez rączek, dzieci na wózkach, downy i inne chuj wie co strasznie bawi wszystkich i ogólnie wkurwiające są komentarze takie jak twój.
Napisałbym abyś .... ale dostanę warninga więc napisze tylko: odejdź w pokoju ...
@up to pozdro wam i ruchajcie wasze dzieci w nocy obyście im dupy porozrywali bo po takich genach i tak nic mądrego po tym świecie by nie chodziło
...wiedz również że twoje doświadczenia z dzieciństwa niekoniecznie nas interesują ...
9z10 twoich tematów to było.pl lub suchary. I ty rozumiesz czarny humor?
Kurwa,Drwalu twój komentarz bez "hah" to nie komentarz..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów