📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
w zasadzie to jeden, bo drugiego Ci wypierdolą
Skurwiele nie mogą dla dzieciaka normalnie przyłożyć, to kupują kinecty i biją je niby niechcący przed kamerą...
Kurwa, w tym pierwszym filmie to to nie wyglądało na przypadek.
2 filmik to zal jak nic! wielke mi halo chyba ktos zapomnial mjak ta strona sie nazywa....
kurwa pady dodają do xklocka ... to niech czarnuchy jebane grają na padach a nie na tym gównie kuffa... jak tu w BF-a albo CoDa pograć na tym szajsie ?
Powinni do Hitmana 5 dodawać kinecty. Już widzę jak jeden robi za ofiarę a drugi go symulatorem garoty przydusza
W sumie, to bym ruchnął tą z pierwszego filmiku.
"Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy
gracz, w zasadzie to wcale ich nie powinno być, bo są stare jak świat te filmy.
haha ten mnie zabił. ! Runąłem jak komuna !! hahaha !!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów