To mu wyjebał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Złożył go jak scyzoryk.
Ale karata to tak głupi sport, że ten, który go wyjaśnił zostanie zdyskwalifikowany za to, że nie panował nad swoją siłą. Dlatego ludzie wolą MMA.
Ale karata to tak głupi sport, że ten, który go wyjaśnił zostanie zdyskwalifikowany za to, że nie panował nad swoją siłą. Dlatego ludzie wolą MMA.
Nazhir napisał/a:
Złożył go jak scyzoryk.
Nie na zawodach w karate kontaktowym o ile na zasadach PZK może tak być, to na zasadach "japońskich" nikt nie dyskwalifuje za KO, nawet najbrutalniejsze.
Film przedstawia fragment zawodów w shinkyokushin i jest to jedyny styl dopuszczony w formie full contakt. Tak się składa, że w 2019r nasz rodak z Kielc wywalczył w Tokio tytuł wicemistrza świata
sport.dziennik.pl/boks/artykuly/612822,karate-shinkyokushin-maciej-mazur.html
sport.dziennik.pl/boks/artykuly/612822,karate-shinkyokushin-maciej-mazur.html
SławomirS napisał/a:
Film przedstawia fragment zawodów w shinkyokushin i jest to jedyny styl dopuszczony w formie full contakt. Tak się składa, że w 2019r nasz rodak z Kielc wywalczył w Tokio tytuł wicemistrza świata
Shinkyokushin i Kyokushin to bliźniacze oragnizacje na identolo zasadach. Obie wywodzą się od Masa Oyamy (twórcy kyokushinkai), nawet układy kata są te same. Ćwiczyłem przez 5 lat, mam 5 kyu i bebech XD. Zajebac potrafię nadal. Karate byłoby dobre dla bambusiw bo zaczyna i kończy się szacunkiem. Osu piwniczaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów