📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Utyta Białogłowa spodziewała się standardowego zachowania - a tu taki chuj! Mina babki bezcenna
ostatnio to na TVN , Polsat , Tvp i nawet w RMF-fm widziałem !!! A. widzisz i nie grzmisz !!
@ UP
nie widzicie ze kamerzysta sie jebnął i myslał że są parą. Gościówa wyraźnie pokazuje na początku paluchem innego faceta i sie do niego przytula mysląc,że kamerzysta zmieni ujęcie
nie widzicie ze kamerzysta sie jebnął i myslał że są parą. Gościówa wyraźnie pokazuje na początku paluchem innego faceta i sie do niego przytula mysląc,że kamerzysta zmieni ujęcie
jebana jaka zniesmaczona kruwa pff
adresikpuma napisał/a:
@ UP
Pewnie tak było ale oni specjalnie wybieraja osoby co nie sa para czasem bo ciagle calowanie sie parek byloby nudne. Dlatego czasem tak robia a nawet 2 chłopów potrafią do kiss camu dac
ta typiara jaka przestraszona, chcial do niej zagadac ale kapnal sie ze jest incam i odj*ebał szope:) baba ryj jakby pająk skakał
hahaha ten rzut okiem na początku. Oblukał: "-O, kurwa, jaki pasztet. Jebne przedstawienie..."
Koleś zachował się epicko
Baba myślała, że jak nagle zacznie pierdolić do psiapsiuły to jej kurwa stadion nie zauważy
Baba myślała, że jak nagle zacznie pierdolić do psiapsiuły to jej kurwa stadion nie zauważy
Kolejny punkt do listy "dlaczego piwo jest lepsze od kobiety?":
- piwa nie wstydzisz się całować publicznie, nawet jeśli jest małe.
- piwa nie wstydzisz się całować publicznie, nawet jeśli jest małe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów