📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie kapitanie pan kiedys spi?
@Valsorim Trochę tam śpię niekiedy. Robota i zajrzenie na Sadola same się nie zrobią
Kudłaty nie chciał jej pocałować, bo pewnie ząb jej się psuje i trochę capi z paszczu. Murzyn się skusił i musiał zaraz zapić niesmak.
Kurwiszon osiągnął poziom poniżej gówna. Szkoda, że jej facet nie dał jej w mordę.
japierdole co za buc
@chujec za to Ty osiągnąłeś poziom inteligencji jaki prezentuje dwutygodniowa pleśń w butelce po piwie.
To się dzieje w Ameryce, na meczu jakiejś ligi zawodowej, najprawdopodobniej NBA. Ludzie idą tam się rozerwać, więc w przerwach starają się ich jakoś zabawić - zwykłe Kiss Cam jest już tak nudne i oklepane, że podstawiają ludzi do robienia taki scenek - tyle, że nawet amerykańcy się na to nie dają nabierać i wiedzą, że to jest show.
Także gratuluję obeznania w świecie. Powiedz rodzicom, że wykonali dobrą robotę.
To się dzieje w Ameryce, na meczu jakiejś ligi zawodowej, najprawdopodobniej NBA. Ludzie idą tam się rozerwać, więc w przerwach starają się ich jakoś zabawić - zwykłe Kiss Cam jest już tak nudne i oklepane, że podstawiają ludzi do robienia taki scenek - tyle, że nawet amerykańcy się na to nie dają nabierać i wiedzą, że to jest show.
Także gratuluję obeznania w świecie. Powiedz rodzicom, że wykonali dobrą robotę.
Śmierdzi fejkajlem.
Płeć waloos. Człowiek wchodzi na sadola po 12 godzinach pracy, otwiera piwko i kolega zaczął pierwszy przeklinać na innego urzytkownika . Skucha czyli wypierdalać i 2 dni karny ban na milczenie. Huj mnie obchodzi czy to fejk czy nie fejk. To jest kształtowanie złych emocji rodzinnych podchodzącą pod patologie. że co jak sie nie podoba bo coś bo kolega obok pomoże. Kurwa i wielki murzyn to jest chore dla Normalnego białego rodzinnego człowieka ktory zapierdala na rodzine! Ban
kazik1985 napisał/a:
Płeć waloos. Człowiek wchodzi na sadola po 12 godzinach pracy, otwiera piwko i kolega zaczął pierwszy przeklinać na innego urzytkownika . Skucha czyli wypierdalać i 2 dni karny ban na milczenie. Huj mnie obchodzi czy to fejk czy nie fejk. To jest kształtowanie złych emocji rodzinnych podchodzącą pod patologie. że co jak sie nie podoba bo coś bo kolega obok pomoże. Kurwa i wielki murzyn to jest chore dla Normalnego białego rodzinnego człowieka ktory zapierdala na rodzine! Ban
Następny kropidlak czarny, kurwa mać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów