Mirko CroCop Filipovic. Ja filmu nie robiłem tylko wrzucam z jutube
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
było by spoko i miał by szacun jakby nie kopał leżącego skoro taki kozak to czego nie zejdzie do poziomo rywala tylko go kopie.
Każda federacja ma swoje zasady, myślisz że jego ktoś by oszczędzał?
wow, myślę że godny przeciwnik samego Emalienenki chyba że już walczył z nim, i z Kalidovem też mogła by być ciekawa walka, jak widać jako jeden z nielicznych jest świadomy swojego ogromnego zasięgu nóg z którego przeciwnicy nie zdają sobie sprawy i później jak ich znoszą z ringu to są zdziwieni.
... wiesz dlaczego oni tak robią ? bo ile razy nie dobili przeciwnika sędzia nie przerwał walki i tamten wstał i musiał od nowa go klepać na deski, tak jak w boksie, dlatego zasada jest taka bijesz aż sędzia Cie nie odciągnie poza tym weź się powstrzymaj w takiej furii
Cytat:
było by spoko i miał by szacun jakby nie kopał leżącego skoro taki kozak to czego nie zejdzie do poziomo rywala tylko go kopie.
... wiesz dlaczego oni tak robią ? bo ile razy nie dobili przeciwnika sędzia nie przerwał walki i tamten wstał i musiał od nowa go klepać na deski, tak jak w boksie, dlatego zasada jest taka bijesz aż sędzia Cie nie odciągnie poza tym weź się powstrzymaj w takiej furii
DR_DRE napisał/a:
wow, myślę że godny przeciwnik samego Emalienenki chyba że już walczył z nim, i z Kalidovem też mogła by być ciekawa walka, jak widać jako jeden z nielicznych jest świadomy swojego ogromnego zasięgu nóg z którego przeciwnicy nie zdają sobie sprawy i później jak ich znoszą z ringu to są zdziwieni.
Cro Cop walczył już z Emelianienką, ale przegrał na punkty, choć była w miarę wyrównana walka
czasem mysle ze jak jeszcze raz uslysze muzyke z "requiem dla snu" do jakiegos filmiku z yt to wyjde na ulice i zaczne zabijac...
kocham ten sport
requiem for a dream to pedał i kurwa! i żeby nie to nudne gówno to by się może i dało oglądać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów