📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Mamy tu duzo kierowców ciezarowek, w związku z czym proszę o wytlumaczenie- jak można polozyc na boku zestaw na prostej drodze ?
No, Halman ale podklad muzyczny taki jakby cesarstwo rzymskie na laserowych pterodaktylach najeżdżało Normandię w 44…co najmniej.
Zenonn napisał/a:
Mamy tu duzo kierowców ciezarowek, w związku z czym proszę o wytlumaczenie- jak można polozyc na boku zestaw na prostej drodze ?
Jestę ekspertę. Jeżdżę TIRami od ładnych kilku lat. Zjeździłem całą Europę i połowę USA. Jeździłem praktycznie każdym popularnym ciągnikiem siodłowym więc coś tam chyba wiem. Otóż haczyk leży w ustawieniach poziomu trudności. Na "easy" rzeczywiście zestawy są bardzo stabilne, ale już na "simulation" należy się bardzo pilnować (głównie z prędkością).
ciekawi mnie dlaczego ta ciężarówka co dostała strzała w tył po prostu nie odjechała ...
Zenonn napisał/a:
Cysternę łatwiej wywalić na bok bo przewozi płyny
kierowca tiktoka nagrywał wiec to było zaplanowane
Rydzyk by dodał: "No, spowodował pożar. A któż z nas nie chce zabłysnąć w internetach?"
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Rydzyk by dodał: "No, spowodował pożar. A któż z nas nie chce zabłysnąć w internetach?"
Hugo Dionizy Steinhaus
ja pierdole, w Polsce to my już nie mamy z czym konkurować do świata, najbardziej pojebane akcje to z Rosji, najbardziej fikuśne wypadki z Chin, najbardziej pojebani ludzie to z USA, a najbardziej czarni z Afryki... trzeba znaleźć wreszcie coś w czym jesteśmy najbardziej chujowi... w sumie po chwili rozmyślania jednak edytuję.... narzekanie się nie liczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów