Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Kogucik_Bałamucik Wczoraj 7:18 3
skośi frendzel

a po polsku : i bardzo kurwa dobrze.jpg
Zgłoś
Edys45 Wczoraj 8:17
orzesz ku......rczaczki asz misię słabo zrobiło, kamerzysta na 6
Zgłoś
~_Yarko_ Wczoraj 11:10 3
Po pierwszym razie nie wyciągnął żadnych wniosków.
Zgłoś
panar3 Wczoraj 11:21
Hmmm... Mam mieszane uczucia. Z jednej strony mi go szkoda bo trenuje i nie jest spasionym skurwielem, co bardzo doceniam... A z drugiej strony, jako Sadola, cieszy mnie że pierdolony, żółty w dodatku, atencjusz rozjebał sobie ryj. Nie wiem jak to pogodzić, może piwko to złagodzi?
Zgłoś
bercisko Wczoraj 12:05 7
Zgłoś
Ramiell Wczoraj 13:21 3
Frestajla, kitajca maka fą, trrjebie ją
Zgłoś
Mors_Nigra Wczoraj 15:02 1
Bardzo kurwa dobrze! Jak ja nienawidzę tych pajacy!

[ Dodano: 2024-11-01, 15:04 ]
@bercisko

Smutna historia, okazuje się, że gość swego czasu miał nawet jakiś dorobek naukowy, może nie zarabiał kokosów ale coś sobą reprezentował, potem zachorował psychicznie z czasem stan się pogarszał, kazali mu wyjść bo faktycznie jebał, już wtedy było z nim coraz gorzej, a teraz szlaja się po mieście jak menel, czasem nawet ktoś go przyuważy, cyknie fotę, podzieli się w necie etc.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
AlbertoNihilo Wczoraj 15:40
Mors_Nigra napisał/a:

Bardzo kurwa dobrze! Jak ja nienawidzę tych pajacy!
@
Smutna historia, okazuje się, że gość swego czasu miał nawet jakiś dorobek naukowy, może nie zarabiał kokosów ale coś sobą reprezentował, potem zachorował psychicznie z czasem stan się pogarszał, kazali mu wyjść bo faktycznie jebał, już wtedy było z nim coraz gorzej, a teraz szlaja się po mieście jak menel, czasem nawet ktoś go przyuważy, cyknie fotę, podzieli się w necie etc.

O czym ty pierdolisz?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów