📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Hmmm... Mam mieszane uczucia. Z jednej strony mi go szkoda bo trenuje i nie jest spasionym skurwielem, co bardzo doceniam... A z drugiej strony, jako Sadola, cieszy mnie że pierdolony, żółty w dodatku, atencjusz rozjebał sobie ryj. Nie wiem jak to pogodzić, może piwko to złagodzi?
Bardzo kurwa dobrze! Jak ja nienawidzę tych pajacy!
[ Dodano: 2024-11-01, 15:04 ]
@bercisko
Smutna historia, okazuje się, że gość swego czasu miał nawet jakiś dorobek naukowy, może nie zarabiał kokosów ale coś sobą reprezentował, potem zachorował psychicznie z czasem stan się pogarszał, kazali mu wyjść bo faktycznie jebał, już wtedy było z nim coraz gorzej, a teraz szlaja się po mieście jak menel, czasem nawet ktoś go przyuważy, cyknie fotę, podzieli się w necie etc.
[ Dodano: 2024-11-01, 15:04 ]
@bercisko
Smutna historia, okazuje się, że gość swego czasu miał nawet jakiś dorobek naukowy, może nie zarabiał kokosów ale coś sobą reprezentował, potem zachorował psychicznie z czasem stan się pogarszał, kazali mu wyjść bo faktycznie jebał, już wtedy było z nim coraz gorzej, a teraz szlaja się po mieście jak menel, czasem nawet ktoś go przyuważy, cyknie fotę, podzieli się w necie etc.
@
O czym ty pierdolisz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów