Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem tu nowy lecz pierwsze co mi przyszło na myśl to czarnuch, ryksxa i paralizator.
to już było tylko zamiast paralizatora był bat
[ Dodano: 2024-10-23, 15:08 ]
To nie sadyzm.. to antysemityzm
looooooooooooooooooooool!
Chinory to mają kitajską fantazję, żeby napierdalać prądem robaka, piezoelektrykiem wyjętym z zapalniczki.
Mimo wszystko, insekt jest mądrzejszy od żółtka, bo nie zapierdala za miskę ryżu.
Skośnookiego dopierdoliłbym do jakiejś furmanki i wrzątkiem polewał dla zwiększenia osiągów.
Spokojnie i tak tego robala opierdoli na ciepło.
Chinory to mają kitajską fantazję, żeby napierdalać prądem robaka, piezoelektrykiem wyjętym z zapalniczki.
Mimo wszystko, insekt jest mądrzejszy od żółtka, bo nie zapierdala za miskę ryżu.
Skośnookiego dopierdoliłbym do jakiejś furmanki i wrzątkiem polewał dla zwiększenia osiągów.
Przecież on gada po portugalsku z brazylijskim akcentem. xD To Brazyluch
hodujesz w piwnicy takie gówno , użyj kubotaEee tam. Moje ptaszniki jedzą większe
hodujesz w piwnicy takie gówno , użyj kubota
A kto powiedział, że w piwnicy?
Biorą przykład z tesli, prototyp elektrycznego pojazdu Made in China w początkowej fazie testów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów